Кекс
3 яйця
1/2 склянки розтопленого вершкового масла чи олії
1/2 склянки води
1 пакет Bob's Red Mill® Суміш для жовтого та ванільного торта без глютена
Розігрійте духовку до 325°F. Форми для випікання змастити олією та викласти пергаментним папером.
У чаші міксера змішайте яйця, топлене вершкове або олію та воду протягом 30 секунд на середньому рівні. Додайте|добавляйте| суміш для випічки, потім збивайте 60 секунд на середній швидкості, зіскребаючи лопаткою зі стінок миски. Поступово розподіліть тісто між сковорідками і гладкими поверхнями за допомогою лопатки.
Поставте сковороди на відстані 3 дюйми один від одного на середній решітці духовки. Зверніться до параметрів розміру та форми, щоб дізнатися відповідний час випікання, і випікайте, доки зубочистка, вставлена в центр, не вийде чистою. Остудити коржі у формах на ґратах 15 хвилин. Проведіть гострим ножем по краях, щоб коржі послабили, потім переверніть на окремі тарілки, щоб повністю охолонути перед глазур'ю.