- Якісні продукти понад 20 років
- Не містить пшеницю
- Тридцятиденний запас *
- Друк якості NASC (Національна рада з харчування тварин)
Підтримує при зміні характеру харчування і корисно для травного тракту.
Підходить для собак від 6 тижнів і старше.
Джерело: діастази, яка гідролізує крохмаль. Протеази, що бере участь в гідролізі протеїнів. Целюлази, яка може розщеплювати целюлозу. Ліпази, що бере участь в гідролізі тригліцеридів.
* 30-денний запас для собаки вагою 40 фунтів (18 кг).
Рекомендації по Застосуванню
Рекомендації: (давати при кожному прийомі їжі) |
До 20 фунтів (9 кг). | 1 м'яка жувальна цукерка | 41 - 80 ф. (18 - 36 кг) | 3 м'які жувальні цукерки |
21 - 40 ф. (9 - 18 кг) | 2 м'яких жувальних цукерки | від 81 фунтів (36 кг) і більш | 4 м'які жувальні подушечки |
інші Інгредієнти
Brewer's сушені дріжджі, висушений картопляний продукт, гліцерин, лляне насіння, лецитин, фруктолігосахари, сушений продукт ферментації аспергилл-оріза, висушені розчини ферментації аспергіллеса нигера, продукт ферментації сушених Триходерма longibrachiatum, Кариев папайя, продукт ферментації сушених бацил коагулян, натуральний ароматизатор, крохмаль тапиоки , мальтодекстрин сорбінова кислота (консервант), змішані токофероли (консервант), екстракт розмарину і рослинне масло.
Вміст калорій:
Metabolize Energy (ME) як корм: 4,630 ккал / кг (22,2 ккал / 2 жувальних)
Зроблено в США з інгредієнтами, що поставляються по всьому світу.
попередження
Даний продукт призначений тільки в якості харчової добавки. Не залишайте пакет без нагляду, так як смачний продукт може залучити тварин.
Гарантований аналіз на 2 м'яких чиха: |
Вологість (макс.) | 15,3% |
* Альфа-амілаза (Aspergillus oryzae) | 2200 SKBU¹ |
* Ліпаза (Apergillus niger) | 200 LU 2 |
* Целлюлаза (Trichoderma longibrachiatum) | 70 CMCU 3 |
* Protesase (Папайя) | 21 000 ПУ 4 |
* Bacillus coagulans | 95 мільйонів КУО |
(Всі значення мінімальні, якщо не вказано інше). * Не визнається в якості основної речовини поживними речовинами AAFCO Dog Food Nutrient |
(1) Одна одиниця ВКВ визначається як кількість ферменту, необхідне для утворення 10 мг відновлюють цукрів з 1% -ного розчинного розчину крохмалю при рН 5,0 і 40 ° С за 30 хвилин. (2) Одна одиниця ліпази FCC (LU) визначається як кількість ферменту, яке буде звільняти еквівалент одного umol кислоти (H +) в хвилину від субстрату в умовах аналізу. Аналіз ґрунтується на п'ятихвилинній гідролізі субстрату оливкового масла при рН 6,5 і 30 ° С. Жирні кислоти, що вивільняються при гідролізі гліцеринових ефірів, визначають титруванням гідроксидом натрію. (3) Одна одиниця карбоксиметилцелюлози (CMCU) являє собою ту кількість ферменту, яке вивільняє один мікромолі відновлює цукру (виражений у вигляді еквівалентів глюкози) за одну хвилину в умовах аналізу. (4) Активність або бромелайн вимірюється в FCC PU; аналіз якого заснований на гідролізі казеїну. Цей аналіз заснований на 60-хвилинному протеолітичних гідролізі субстрату казеїну при рН 6,0 і 40 ° С. Один PU (група папаїном) визначається як кількість ферменту, яке вивільняє еквівалент 1 мкг тирозину в годину в умовах аналізу.