Для здорових дорослих: споживайте достатню кількість протеїну для задоволення щоденної потреби організму, вживаючи продукти з високим вмістом білка і білкові добавки протягом всього дня в рамках збалансованого харчування і програми тренувань.
Шейкер: Це найкращий і найзручніший спосіб приготування прекрасного коктейлю з казеїном. Просто додайте одну мірну ложку 100% казеїну Gold Standard в ваш шейкер, а потім додайте 10-12 унц. (300-360 мл) вашого улюбленого напою. Закрийте і потрясіть 25-30 секунд. Порада: Змінюйте інтенсивність коктейлю з 100% казеїну Gold Standard, регулюючи кількість рідини при приготуванні напою. Для отримання більш насиченого смаку, а також консистенції і солодощі, змішайте 1 мірну ложку порошку з 8-10 унц. (240-300 мл) води, молока або вашого улюбленого напою. Для отримання більш м'якого смаку і меншою солодощі розведіть 1 ложку в 12-14 унц (360-420 мл) рідини.
Блендер: Додайте одну мірну ложку 100% казеїну Gold Standard в блендер з 10-12 унц. (300-360 мл) води, молока або вашого улюбленого напою. Збийте протягом 20-30 секунд. Додайте 3-4 кубика льоду, після чого змішайте в блендері протягом 30 секунд. Прокачайте ваш коктейль: Спробуйте додати кілька енергетичних інгредієнтів в ваш коктейль, наприклад, свіжі або заморожені (полуниця, банани, персики і т.д.), арахісове масло, олія лляного насіння, йогурт, кокос, мигдальна крихта та інше. Покращуйте складу коктейлю: Використовуючи такі добавки як мікронізований креатин, глютамін, таурин і / або амінокислоти з розгалуженою ланцюгом миттєвого розчинення, ви можете зробити 100% казеїн Gold Standard ще більш ефективним продуктом для відновлення.
Перемішування ложкою: Якщо ви забули ваш шейкер або у вас просто немає часу, щоб скористатися блендером, ви можете додати одну мірну ложку 100% казеїну Gold Standard в стакан з 10-12 унц. (300-360 мл) холодної води, молока або вашого улюбленого напою. Потім розмішайте ложкою протягом 30 секунд або до повного розчинення порошку.
Мірна ложка поставляється в комплекті. Вона може опуститися на дно при транспортуванні.