Для розмішування ложкою: Gold Standard 100% Whey є розчинним. Це означає, що якщо ви забули свій шейкер або у вас немає часу на блендер, просто додайте одну ложку Gold Standard 100% Whey в 170-230 мл води або улюбленого напою. Потім розмішайте ложкою. Заважайте протягом 30 секунд або поки порошок не розчиниться повністю. Порада: ви можете змінювати смак Gold Standard 100% Whey, змінюючи кількість рідини, використовуваної для його приготування. Для більш яскравого, насиченого і солодкого смаку додавайте на кожну мірну ложку 170-230 мл води, молока або вашого улюбленого напою. Для більш м'якого і менш солодкого смаку використовуйте 230-300 мл рідини на одну мірну ложку порошку.
Шейкер: ходити з шейкером в тренажерний зал - кращий спосіб отримати дозу білка відразу після тренування. Просто налийте в чашку 170-230 мл свого улюбленого напою, а потім додайте одну мірну ложку порошку Gold Standard 100% Whey. Закрийте кришку і потрясіть 25-30 секунд.
Блендер: додайте одну мірну ложку порошку Gold Standard 100% Whey в блендер і налийте 170-230 мл води або свого улюбленого напою. Збивайте 20-30 секунд. Потім додайте 1-2 кубики льоду і збивайте ще 30 секунд. Струсіть свій шейкер: Додавши свіжі або заморожені фрукти, арахісове, лляне або кокосове масло та інші інгредієнти, ви отримаєте більш смачний шейкер. Збагатите свій шейкер: Ви можете зробити Gold Standard 100% Whey ще краще для споживання після тренування, додавши креатин, глютамін, BCAA і концентровані вуглеводи.
Не тільки напій: Gold Standard 100% Whey можна використовувати не тільки для приготування протеїнових коктейлів. Спробуйте додавати по одній мірній ложці порошку в вівсянку, йогурт або молоко, якими ви заливаєте свої пластівці на сніданок. Також можна підвищити вміст білка в кексах і печиво, додавши одну-дві ложки в суміш для випічки.
Для здорових дорослих: споживайте достатньо протеїну для задоволення щоденної потреби в протеїні, комбінуючи продукти з високим вмістом протеїну і протеїнові добавки протягом дня, як частина збалансованої дієти і програми тренувань.
Мірна ложка додається, але вона може опуститися на дно при транспортуванні