Для додання свіжого аромату і смаку, подрібніть цілі горошини перцю, або поставте перечницю на стіл. Мелений перець особливо добре підходить для гострого соусу, салатів, макаронів і супу. Цілі горошини перцю використовуються в консервуванні, маринадах, для приготування м'яса і супів. (Щоб їх прибрати, процідіть рідину через марлю або ситечко).
- Додайте в суп, печеня і підливу.
- Використовуйте для додання прянощі запіканці.
- Посипте на варені яйця, салати і печену картоплю, разом з натертим сиром, овочами та вершками.
- Додайте в гамбургер з яловичиною або овочами, м'ясний або горіховий рулет і в боби.
- Додайте в підливу до м'яса, риби, овочів і соєвих продуктів.
- Посипте зверху фокачча перед запіканням
- Додайте в масло і оцет для отримання салатної заправки
- Комбінуйте з соєвим соусом, оливковою олією і бальзамічним оцтом для створення смачного маринаду.
- Розмішайте в кремовій основі (майонез і сметана).
- Тримайте упаковку на столі для тих, хто хоче зробити їжу більш пряною або тих, хто намагається зменшити споживання солі.
- Розмішайте одну столову ложку універсальної приправи в маслі або маргарині, щоб отримати більш ароматний смак. Подавайте з хлібом, вареними овочами або рибою.