- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Сертифікований кошерний продукт
- Органічне походження продукту підтверджено QAI
- На 10 піал
Традиційний спосіб вирощування Тенті вимагає затінювати чайну плантацію за 3-4 тижні до збору врожаю. Це підвищує рівень хлорофілу, L-теаніна та інших стимулюючих амінокислот, що забезпечують підбадьорливі властивості чаю.
Тенті виготовляється з чайних листів, що відрізняються:
Низьким вмістом танінів Високим вмістом кофеїну Багатим ароматом і смаком умами Зміст кoфеіна: Висока
Наш першокласний органічний маття виготовляється з першого весняного врожаю Тенті, відомого своєю солодкістю умами, кремовий смак і бадьорять властивостями. Заварюйте Teahouse Matcha в традиційній церемонії Тя-но-ю з піалою і бамбукової пензликом для чаю.
Маття - церемоніальний японський зелений чай з дозрілих в тіні листя чаю Тенті, які камінням розтираються в дрібний порошок. Цей чай здавна цінується за свої підбадьорливі якості. Ченці дзен-буддисти застосовують маття, щоб зберігати бадьорість і концентрацію при медитації. Це відомий підбадьорливий напій, відомий в сучасній кулінарній традиції і має давню історію.
Маття заварюється шляхом розмішування порошку в гарячій воді, завдяки чому виходить насичений зелений чай з м'яким кремовим смаком і спіненої текстурою типу еспрессо.