- Гідратація
- Кальцій + Магній + Натрій + Калій
- Шипуча суміш для напоїв
- Харчова добавка
- Цукор не доданий
- Без ГМО
Не містить глютен
Антиоксиданти: вітамін С
Електроліти: кальцій, магній, натрій і калій
функціональна шипучість
Вітамін С, також відомий як аскорбінова кислота, є важливим водорозчинним вітаміном, який грає життєво важливу роль у підтримці здоров'я людини. Вітамін С діє як потужний антиоксидант, допомагаючи нейтралізувати шкідливий вплив вільних радикалів. Це також сприяє різним біологічним функціям, таким як виробництво колагену (який становить сполучні тканини, такі як шкіра і кістки) і карнітину (виробництво енергії). Організм людини не може самостійно виробляти вітамін С, тому організм повинен отримувати його за допомогою здорового харчування або добавок.
Рекомендації щодо застосування
В якості харчової добавки здорові дорослі приймають 1 пакетик в день або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника. Додайте до 6-8 унціям рідини за вашим вибором. Для досягнення найкращих результатів перемішуйте протягом 30-60 секунд або обережно струшуйте в пляшці типу блендера або в чашці для шейкера.
Інші інгредієнти
Лимонна кислота, натуральні ароматизатори, рисовий мальтодекстрин, бета-каротин (для кольору), яблучна кислота, екстракт листя стевії (як реб.А), рисова лушпиння і екстракт луо-хан-Гуо (монах).
Цей продукт не виробляється з молоком, яйцями, рибою, ракоподібними, морськими горіхами, арахісом, пшеницею, соєю або глютеном. Вироблено в сторонньої, перевіреної і зареєстрованої cGMP-сумісної установці, яка може обробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Зберігайте в недоступному для дітей місці. Індивідуально запечатані пакети для вашого захисту. Не використовуйте, якщо пакети пошкоджені або проколоті. Проконсультуйтеся з кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, діагностували захворювання або приймаєте ліки за рецептом. Зберігати при кімнатній температурі в сухому місці. Захищайте виріб від надмірного нагрівання, замерзання, вологості і світла. Неправильні умови зберігання можуть привести до погіршення якості продукту з плином часу.