- Новий дивовижний смак!
- Наука - Інновації - Якість - Результати
- Вранці і ввечері - У будь-який час - До і після тренування
- 90 відсотків білка
- Чистий ізолят сироваткового білка
- По-справжньому якісний протеїн
- Не містить глютен
- Перевірено і сертифіковане в лабораторних умовах, якість гарантована
- 27 г протеїну - 1 г цукрів - 120 калорій
- Білкова харчова добавка
- Натуральні і штучні ароматизатори
- Заборонені речовини відсутні - перевірено!
- Informed-Choice - довіру спортсменів
- Перевірено в лабораторних умовах - Кожен інгредієнт - Кожна упаковка
- Виробництво сертифіковане по CGMP
- без глютену
- Кошерний молочний продукт
- 100% відсутність сої
- 100% ізолят сироваткового протеїну
- Натуральний і незайманий - Без денатурації
- HRI - Технологія фільтрафіі
Isoflex: по-справжньому якісний протеїн
При виробництві Isoflex використовується технологія фільтрації сироваткового ізоляту для досягнення нового рівня вимірювання якості продукту. Isoflex містить дуже невелика кількість лактози, жиру, цукру і вуглеводів в порівнянні зі стандартними сироватковими протеїнами. Якщо ви шукаєте дійсно якісний продукт, преміальний джерело добре засвоює протеїну, вам ідеально підійде Isoflex, по-справжньому якісний ізолят сироваткового протеїну.
Isoflex чудовий майже по всім параметрах, важливим для оцінки якості білка.
Що це означає для вас?
- Джерело 100% ізоляту сироваткового протеїну
- Натуральний і незайманий, неденатурований фракції сироваткового білка
- Протестовано в лабораторії, сертифіковане та підтверджено вміст 27 г білка в кожній порції
Ізолят з гібридним коефіцієнтом (HRI) - Технологія іонної фільтрації
При виробництві Isoflex використовується унікальна технологія добування білків, яка називається HRI. Це гібрид двох технологій очищення, яка має на увазі використання певного співвідношення для виробництва ультрачистої ізоляту сироваткового білка. Передова технологія фільтрації HRI дозволяє домогтися високого вмісту білка при збереженні фракції сироватки з поліпшеною біоактивністю. Isoflex не містить концентрат молочної сироватки. Подібні концентрати включають велику кількість жиру і цукрів і відрізняються низьким вмістом білка і більш низькою біодоступністю порівняно з ізолятів. У той час як інші виробники вдаються до використання концентратів, споживачі Isoflex можуть бути впевнені у високому вмісті білка в даному продукті і ніколи не перейдуть на продукти без ізоляту.
Протестований сторонніми лабораторіями: заборонених речовин не виявлено
Isoflex пройшов перевірку в незалежній сторонньої лабораторії на відсутність заборонених інгредієнтів.
порівняння джерел білка: база даних харчових продуктів USDA | вміст білка в процентах | кількості білка в порції 30 г | кількість жирів в порції 30 г | біологічна цінність |
1. Isoflex | 90% | 27 | 0 | 120 |
2. Стейк з вирізки | 29% | 9 | 1 | 80 |
3. Тунець (консервований) | 23% | 7 | 1 | 83 |
4. Куряча грудка | 17% | 5 | 1 | 79 |
5. Ціле яйце | 13% | 4 | 3 | 100 |