- Новий дивовижний смак!
- Наука - Інновації - Якість - Результати
- Вранці і ввечері - У будь-який час - До і після тренування
- 90 відсотків білка
- Чистий ізолят сироваткового білка
- По-справжньому якісний протеїн
- Не містить глютен і цукор
- Перевірено і сертифіковане в лабораторних умовах, гарантовану якість
- 27 г протеїну - 0 г цукру - 120 калорій
- Білкова харчова добавка
- Натуральні і штучні ароматизатори
- Підтверджено відсутність заборонених речовин
- Informed-Choice - довіру спортсменів
- Перевірено в лабораторних умовах - Кожен інгредієнт - Кожна упаковка
- Сертифікація виробництва за стандартом GMP
- Не містить глютен
- Кошерний молочний продукт
- 100% відсутність сої
- 100% ізолят сироваткового протеїну
- Природний, цілий, неденатурований
- HRI - Технологія фільтрації
Isoflex: по-справжньому якісний протеїн
Isoflex піднімає технологію виробництва сироваткового ізоляту на новий рівень якості. Isoflex містить значно меншу кількість лактози, жиру, цукру і вуглеводів в порівнянні зі стандартними сироватковими протеїнами. Якщо ви шукаєте дійсно якісний продукт, преміальний джерело добре засвоює протеїну, вам точно підійде Isoflex, високоякісний ізолят сироваткового протеїну.
Серед великої різноманітності протеїнових добавок Isoflex виділяється по-справжньому високою якістю.
Що це означає для вас?
- Джерело 100% ізоляту сироваткового протеїну
- Натуральний і незайманий, неденатурований фракції сироваткового білка
- Протестовано в лабораторії, сертифіковане та підтверджено вміст 27 г білка в кожній порції
HRI - технологія іонної фільтрації
При виробництві Isoflex використовується унікальна технологія добування білків, яка називається HRI. Це гібрид двох технологій очищення, який має на увазі використання певного співвідношення для виробництва ультраочіщенного ізоляту сироваткового білка. Сучасна гібридна іонна фільтрація (HRI) дозволяє Isoflex домогтися виключно високий вміст білка зі збереженням біоактивності фракцій сироватки молока. Isoflex не містить концентрат молочної сироватки. Подібні концентрати включають велику кількість жиру і цукрів і відрізняються низьким вмістом білка і більш низькою біодоступністю порівняно з ізолятів. У той час як інші виробники вдаються до використання концентратів, споживачі Isoflex можуть бути впевнені у високому вмісті білка в даному продукті і ніколи не перейдуть на продукти без ізоляту.
Протестовано сторонніми лабораторіями: заборонених речовин не виявлено
Isoflex пройшов перевірку в незалежній сторонньої лабораторії на відсутність заборонених інгредієнтів.
порівняння джерел білка: база даних харчових продуктів USDA | вміст білка в процентах | кількості білка в порції 30 г | кількість жирів в порції 30 г | біологічна цінність |
1. Isoflex | 90% | 27 | 0 | 120 |
2. Стейк з вирізки | 29% | 9 | 1 | 80 |
3. Тунець (консервований у власному соку) | 23% | 7 | 1 | 83 |
4. Куряча грудка | 17% | 5 | 1 | 79 |
5. Ціле яйце | 13% | 4 | 3 | 100 |