- Новий дивовижний смак!
- 90 відсотків білка
- Наука · Інновації · Якість · Результати
- Вранці і ввечері | У будь-який час | До і після тренування
- По-справжньому якісний протеїн
- Не містить глютену, жиру або цукру
- Перевірено і сертифіковане в лабораторних умовах, гарантовану якість
- 27 г білка
- 0 г цукрів
- 110 калорій
- Білкова харчова добавка
- Натуральні і штучні ароматизатори
- Підтверджено відсутність заборонених речовин
- Informed-Choice - заслужену довіру спортсменів
- Кожен інгредієнт, кожна партія протестована в лабораторних умовах
- Виробництво, сертифіковане за стандартом GMP
- Не містить глютен
- Кошерний молочний продукт
- 100% відсутність сої
- 100% сироватковий ізолят - натуральний, неденатурований
- Технологія фільтрації HRI
Профіль білка Isoflex - на порцію
- 100% цілісний повноцінний джерело білка
- Не містить непротеіногенние амінокислоти
Isoflex: по-справжньому якісний протеїн
Isoflex піднімає технологію виробництва сироваткового ізоляту на новий рівень якості. Isoflex містить значно меншу кількість лактози, жиру, цукру і вуглеводів в порівнянні зі стандартними сироватковими протеїнами. Якщо ви шукаєте дійсно якісний продукт, преміальний джерело добре засвоює протеїну, вам точно підійде Isoflex, високоякісний ізолят сироваткового протеїну.
Серед великої різноманітності протеїнових добавок Isoflex виділяється по-справжньому високою якістю.
Що це означає для вас?
- Джерело 100% ізоляту сироваткового протеїну
- Натуральний і незайманий, неденатурований фракції сироваткового білка
- Протестовано в лабораторії, сертифіковане та підтверджено вміст 27 г білка в кожній порції
Гібридний ізолят (HRI)
Технологія іонної фільтрації
При виробництві Isoflex використовується унікальна технологія добування білків, яка називається HRI. Це гібрид двох технологій очищення, який має на увазі використання певного співвідношення для виробництва ультраочіщенного ізоляту сироваткового білка. Передова технологія фільтрації HRI дозволяє домогтися високого вмісту білка при збереженні фракції сироватки з поліпшеною біоактивністю. Isoflex АБСОЛЮТНО не містить сироваткового концентрату. Концентрати мають більш високий вміст жирів і цукрів і більш низький вміст протеїну, а також вони не так легко засвоюються в порівнянні з ізолятів. У той час як інші виробники вдаються до використання концентратів, споживачі Isoflex можуть бути впевнені у високому вмісті білка в даному продукті і ніколи не перейдуть на продукти без ізоляту.
Склад біоактивного повноцінного сироваткового ізоляту |
Дійсно якісний протеїн |
53,8% | Бета-лактоглобулин |
20,3% | Альфа-лактальбумин |
18,8% | глікомакропептід |
4,3% | Дипептиди і трипептиди |
2,5% | імуноглобулін |
1,6% | Альбумін бичачий сироватковий |
0,1% | лактоферин |
Наведено типові значення |
Гарантовано не має рівних якість AllMax
Кожен використовуваний інгредієнт і кожна вироблена партія проходять лабораторні перевірки чистоти та ефективності - так ми гарантуємо постійну якість і ефективність нашої продукції.
Протестовано сторонньою організацією
Не містить заборонених речовин
Isoflex пройшов перевірку в незалежній сторонньої лабораторії на відсутність заборонених інгредієнтів.
порівняння джерел білка: база даних харчових продуктів USDA | вміст білка в процентах | білок на 30 г | жир на 30 г | біологічна цінність |
1. Isoflex | 90% | 27 | 0 | 120 |
2.Стейк з вирізки | 29% | 9 | 1 | 80 |
3.Тунец (консервований) | 23% | 7 | 1 | 83 |
4.Куріная грудка | 17% | 5 | 1 | 79 |
5.Целое яйце | 13% | 4 | 3 | 100 |