- Відноситися
- 3 г чистих вуглеводів *
- 1 г цукру
- 6 г клітковини
Що таке "прихований цукровий ефект"?
Загальновідомо, що вживання продуктів із великим вмістом цукру може спричинити стрибок цукру у крові. Але чи знаєте ви, що інші типи вуглеводів можуть мати такий самий вплив на рівень цукру в крові? Ми називаємо це «ефектом прихованого цукру».
Ось чому рогалик середнього розміру також впливає на рівень цукру в крові, як і 8 чайних ложок цукру! І це не тільки один приклад ... багато продуктів, що містять прості або рафіновані вуглеводи, можуть мати аналогічний вплив на рівень цукру в крові. Але в Atkins ми розробили всі наші смачні батончики, коктейлі та ласощі, щоб обмежити кількість простих та рафінованих вуглеводів, щоб мінімізувати прихований цукровий ефект.
Atkins є все, що вам потрібно для схуднення, з продуктами на будь-який випадок!
Їжа † - Хороше джерело білка та клітковини, щоб ви залишилися задоволені.
Полудень - ідеальна кількість білка та клітковини для перекусів між їдою.
Частування - чудовий десерт для ідеального частування після їди.
† Батончик для заміни їжі
Всього вуглеводів (13 г) – клітковини (6 г) – цукрового спирту (4 г) = 3 г чистих вуглеводів Аткінса