- природно ароматизований
- Багата білком їжа † батончик
- 16 г білка
- 3 г чистих вуглеводів *
- 2 г цукру
- 12 г клітковини
- Ні штучних барвників, ароматизаторів та консервантів
- немає мальтитол
* Підрахунок чистих вуглеводів?
Гліцерин природним чином надходить з овочів і надає нашим батончикам м'яку текстуру. Гліцерин і клітковина повинні бути відняті із загальної кількості вуглеводів, оскільки вони мінімально впливають на рівень цукру в крові.
Всього вуглеводів (23 г) - клітковини (12 г) - гліцерину (8 г) = 3 г Atkins Net Carbs
Аткінс має всі ваші потреби у втраті ваги на всі випадки життя!
Харчування † - Упаковано з білком і клітковиною, щоб ви залишилися задоволені.
Закуска - ідеальне кількість білка і клітковини для перекусу між прийомами їжі.
Задоволення - смачний десерт без додавання цукру для ідеального задоволення після їжі.
Що таке «ефект прихованого цукру»?
Загальновідомо, що вживання продуктів, що містять велику кількість цукру, може привести до різкого підвищення рівня цукру в крові. Але чи знаєте ви, що інші види вуглеводів можуть надавати такий же вплив на рівень цукру в крові? У Аткінса ми називаємо це «ефектом прихованого цукру». Наприклад - бублик середнього розміру має такий же вплив на рівень цукру в крові, як і 8 чайних ложок цукру *. Арахісове масло Atkins Chocolate надає таку ж дію, як і 1,5 чайні ложки цукру *.
Вплив цукру в крові
Бублик = 8 чайних ложок цукру
Аткінс Бар ** = 1,5 чайної ложки цукру
* На підставі глікемічний навантаження. Суми не уявляють вміст цукру.
** Аткінс шоколадний батончик з арахісовим маслом
† Стрижень заміни їжі