- лікування
- 1 г чистих вуглеводів *
- 1 г цукру
- 4 г клітковини
- В одній порції всього міститься 8 г жиру
- Натуральні і штучні ароматизатори
Що таке "ефект прихованого цукру?"
Широко відомо, що споживання їжі з високим вмістом цукру може привести до різкого збільшення рівня цукру в крові. Чи знаєте ви, що інші типи вуглеводів можуть надавати на рівень цукру такий же ефект? У компанії Atkins це називається "ефект прихованого цукру". Наприклад - ванільний пиріг з глазур'ю має такий же вплив на рівень цукру в крові, як і 8 чайних ложок цукру. Батончик по Аткинсу Endulge Caramel Nut Chew Bar робить той же ефект, що і 1,5 чайні ложки цукру. *
* По глікемічний навантаження Кількості не уявляють вміст цукру.
Чи вважаєте чисті вуглеводи? Показники клітковини і цукрового спирту необхідно відняти від цифри чистих вуглеводів, так як вони мінімально впливають на рівень цукру в крові.
Всього вуглеводів (19 г) - клітковини (4 г) - цукрових спиртів (14 г) = 1 г чистих вуглеводів по Аткинсу
їжа
Містить білки і клітковину, що дають відчуття ситості.
закуска
Ідеальне вміст білків і клітковини для закусочного батончика.
перекус
Смачний десерт без додавання цукру ідеально підійде для закінчення трапези.
* По глікемічний навантаження Кількості не уявляють вміст цукру.