Протеїнове морозиво – рецепт смачного та ситного десерту!
Морозиво на основі сироваткового протеїну та пахти чудово збагачує раціон протеїнами. 100 г продукту постачають в організм цілих 52 г білка, що робить його справжньою протеїновою бомбою! На відміну від більшості видів морозива, доступних у магазинах, протеїнове морозиво OstroVit містить набагато менше жиру і не містить цукру. Він також багатий на харчові волокна, що дозволяє вам залишатися ситим протягом тривалого часу.
Наше високобілкове морозиво відмінно підходить як замінник коктейлів та протеїнових коктейлів для активних людей або тих, хто дотримується високобілкової дієти. Сироватковий протеїн, що входить до складу, багатий на амінокислоти, які посилюють анаболічні процеси і покращують відновлення після тренування. Спробуйте наше високобілкове морозиво OstroVit, якщо ви:
- шукаєте рецепт корисного здорового десерту
- любите смак морозива
- відчуваєте провини після солодкого частування
- хочете постачати організм білком і клітковиною
- сидите на дієті чи контролюєте калорійність своїх страв
Властивості
Ви не уявляєте літо без морозива, а ви дієте? Завдяки нашому низькокалорійному протеїновому морозиві не слід забувати про задоволення. Просто змішайте порошок з водою або молоком і помістіть в морозильну камеру, щоб переконатися, що він придбав потрібну консистенцію.
Основні характеристики продукту:
ВИСОКА ДОЗА БІЛКУ – Високий вміст білків у нашому порошку для високобілкового морозива – цілих 49%! Завдяки цьому він є ідеальною заміною протеїнового коктейлю після тренування.
3 СКУСУ – Наше морозиво для фітнесу доступне у трьох класичних смаках: шоколадному, полуничному та молочному. Виберіть свій улюблений або змішайте їх, якщо ви не можете вирішити!
ЗОВСІМ ВЕРШКОВЕ – завдяки унікальному поєднанню сироваткового протеїну та сколотин у порошку наше морозиво виходить дуже вершковим. Ви не повірите, що вам вдалося зробити це самостійно в домашніх умовах!
ДВА СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ – Залежно від ваших уподобань, ви можете змішати наше високобілкове морозиво з молоком або водою. Остання ідеально, якщо ви хочете максимально зменшити калорійність десерту.
Спосіб застосування
Змішайте 100 г (8 мір) порошку з 200 мл води або молока за допомогою міксера. Змішайте до консистенції густої сметани. Заморожуйте в морозильній камері протягом 1 години. Вийміть напівзаморожену суміш із морозильної камери і ретельно перемішайте. Покладіть продукт назад у морозильну камеру приблизно на 1 годину, потім вживайте. Найсмачніша текстура досягається, якщо не робити її глибокої заморозки. Рекомендована добова порція - 50 г. Не вживати, якщо у вас є алергія на будь-який з інгредієнтів продукту.
Зберігати при температурі 15-25°C у закритому контейнері у сухому місці. Захищайте від прямого сонячного проміння. Після приготування та заморожування продукту - зберігати в морозильній камері не більше 48 годин. Не заморожуйте після розморожування готового продукту!