Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Betty Crocker, Суміш жовтого торта, без глютену, 15 унцій (425 г)

Немає в наявності
Артикул: BCK-27791
411 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Суміші
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

Опис

  • Без штучних барвників та консервантів
  • Кошерний
  • Не містить глютен
  • Вибір вуглеводів: 2 1/2

За пакет 1/9

  • 180 калорій
  • 0 г насичених жирів – 0% СН
  • 135 мг натрію – 6% добової норми
  • 20 г всього цукру

Обіцянка червоної ложки

Red Spoon – це моя обіцянка відмінного смаку, якості та зручності. Це продукт, який сподобається вам та вашій родині. Я це гарантую.

Рекомендації щодо застосування

Тобі знадобиться

  • 3/4 склянки води
  • 1/3 склянки розтопленого вершкового масла
  • 2 чайні ложки ванілі без глютену
  • 2 яйця
  1. Нагрійте духовку до 350°F для блискучої металевої або скляної сковороди або до 325°F для сковороди з антипригарним покриттям. Змастіть маслом лише дно сковороди (для кексів використовуйте паперові форми для випікання).
  2. Збити суміш для торта, воду, топлене масло|мастило|, ваніль і яйця у великій мисці на низькій швидкості 30 секунд, потім на середній швидкості 2 хвилини, час від часу очищаючи миску. Вилити у каструлю.
  3. Випікайте, як зазначено нижче, або доки зубочистка, вставлена ​​в центр, не вийде чистою. Перед заморожуванням повністю остудіть.

Для приготування з олією додайте 1/3 склянки безглютенового борошна в суху суміш для випікання. Приготуйте тісто з 3/4 склянки води, 1/3 склянки олії, 2 чайні ложки ванілі без глютена і 2 яєць.

Велика висота (3500-6500 футів): перемішуйте на низькій швидкості 30 секунд, а потім на середній швидкості 1 хвилину. Зробіть 18 кексів.

Розмір каструлі Час випікання (у хвилинах)
8 дюймів x 8 дюймів 34–39
9 дюймів x 9 дюймів 31–36
8-дюймовий або 9-дюймовий круглий 39–44
12 кексів 16–21

інгредієнти

Цукор, рисове борошно, картопляний крохмаль, олія каноли, кукурудзяний крохмаль, розпушувач (харчова сода, сульфат алюмінію натрію, монокальційфосфат), сіль, ксантанова камедь.

Частково виготовлено за допомогою генної інженерії.

Попередження

Не їжте сире тісто для торта.

Інформація про добавки
Розмір порції: 1/9 пакета (суміш 47 г)
Порцій в упаковці: 9

Кількість на порцію На 1/9 упаковки суміші Як підготовлено
Калорій
180 260


%Денна норма**
%Денна норма**
Усього жирів 1,5 г * 2% 12%
Насичений жир 0 г 0% 24%
Транс-жири 0 г
Холестерин 0 мг 0% 22%
Натрій 135 мг 6% 8%
Усього вуглеводів. 40 г 15% 15%
Дієтична клітковина 0 г 0% 0%
Усього цукрів 20 г
Увімк. Доданий цукор 20 г 39% 39%
Протеїн 1 г
Кальцій 40 мг 4% 4%
Залізо 0 мг 0% 2%
Незначне джерело вітаміну D та калію.
* Кількість у суміші. У готовому вигляді одна порція містить 10 г жирів (5 г насичених жирів), 65 мг холестерину, 190 мг натрію, 3 г білка, 50 мг кальцію та 0,4 мг заліза.
**% денної норми (DV) показує, скільки поживних речовин у порції їжі вносить у щоденний раціон. 2000 калорій на день використовуються для загальних рекомендацій щодо харчування.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору