Чорничні мафіни
1 яйце
1/3 склянки олії, топленої кокосової олії або топленої олії / топленої олії
1/2 склянки води
1 упаковка суміші для маффінів з чорницею Bob's Red Mill® без зерен
Розігрійте духовку до 350°F. Вирівняйте стандартну форму для кексів із 6 вкладишами, потім нанесіть на них антипригарний кулінарний спрей.
Збийте збитим яйце, олію, воду та суміш для кексів. Наповніть кожну чашку для мафінів на 3/4. Випікайте, поки зубочистка, вставлена в центр, не вийде чистою, 30-35 хвилин. Дайте охолонути перед подачею на стіл.
Робить шість великих кексів.
12 варіацій мафінів
Приготуйте, як зазначено вище, вистеливши стандартну форму для кексів 12 вкладишами. Нанесіть на підкладку антипригарний кулінарний спрей. Викладіть тісто ложкою рівномірно між чашками, потім запікайте 25-30 хвилин|мінути|.
Робить 12 дрібних кексів.