Упаковка, що повторно закривається.
Перед приготуванням розсортуйте та промийте.
Основні інструкції з приготування
Плита : промийте сочевицю перед приготуванням. Покладіть 1 склянку сочевиці у велику каструлю з 4 склянками води та 1/2 чайної ложки солі. Довести до кипіння, потім зменшити до кипіння, накрити кришкою і варити до готовності, близько 20-30 хвилин, добре процідити.
Повільноварка : промийте сочевицю перед приготуванням. Покладіть у мультиварку 1 склянку сочевиці, 4 склянки води та 1/2 чайної ложки солі. Накрити кришкою та варити на слабкому вогні 4 години або на сильному протягом 2 годин; добре злити.
Мультиварка : промийте сочевицю перед приготуванням. Покладіть 1 склянку сочевиці, 4 склянки води та 1/2 чайної ложки солі в каструлю мультиварки. Встановіть клапан на герметизацію. При ручному налаштуванні та високому тиску встановіть на 6 хвилин. Звичайно скинути тиск протягом 20 хвилин; добре злити.
Примітка . Щоб скоротити час приготування, замочіть 1 склянку супової суміші на ніч у 3 склянках води та 1 чайній ложці солі. Злийте воду і дотримуйтесь інструкцій з приготування, наведених вище.
На чотири порції.