Корочка піци
1 1/2 склянки теплої води, приблизно 110°F
2 яйця
2 столові ложки оливкової олії
1 упаковка Bob's Red Mill® Суміш для піци без глютена
Пакетик дріжджів (у комплекті)
Змішайте всі інгредієнти у великій мисці. Змішайте до однорідної маси. Тісто буде дуже липким; Злегка змочивши руки водою або олією, ви запобігтиме прилипання тіста при роботі з тестом.
Залишити тісто в мисці, накрити поліетиленовою плівкою та дати піднятися у теплому місці на 20 хвилин. Поки тісто піднімається, розігрійте духовку до 425°F та змастіть олією дві 12-дюймові форми для піци або одну 16-дюймову форму для піци; відкласти.
Викладіть тісто в центр підготовлених деко для піци. (Якщо ви робите дві 12-дюймові піци, спочатку розділіть тісто навпіл). Накрийте кожен шматок тіста великим шматком поліетиленової плівки. За допомогою качалки або рук розкачайте або придавіть тісто, щоб воно відповідало формі форми. За бажання прикрийте пластик пальцями, щоб утворилася скоринка.
Зняти поліетиленову плівку та запікати без начинки 7 хвилин.
Дістаньте з духовки та залийте вашим улюбленим соусом та начинкою. Випікати ще 15-18 хвилин|мінути|, поки|доки| скоринка не стане золотисто-коричневою.
Робить дві 12-дюймові піци або одну 16-дюймову піцу.
Варіант без яєць: змішайте 2 столові ложки льняного борошна та 6 столових ложок води; дати постояти 1 хвилину. Додайте рецепт, як яйця.
Інструкції із заморожування: Наше тісто для піци без глютена можна заморозити для подальшого використання та зберігати до 1 місяця. Після того, як тісто підніметься, загорніть у поліетиленову плівку та покладіть у поліетиленовий пакет, придатний для морозильної камери. Перед тим, як ви захочете використовувати тісто, перекладіть його в холодильник для розморожування. У день використання дайте тесту нагрітися до кімнатної температури і викладіть його на форму для піци, як зазначено. Ми рекомендуємо підготувати, надати форму і випікати тісто протягом 7-9 хвилин, а потім заморозити випечену кірку. Потім кірку можна вийняти з морозильної камери, швидко розморозити в мікрохвильовій печі або за кімнатної температури, покрити зверху і запікати ще 15-18 хвилин.