Ця преміальна рисова суміш являє собою чудову комбінацію горіхового коричневого рису і земляного дикого рису, створюючи простий у приготуванні продукт для кожного дня. Дуже добре підходить для супів, пловів, запіканок і багато чого іншого.
Любі друзі,
Я завжди вірив, що їжа - це більше, ніж просто їжа, більше, ніж сума її поживних речовин. Це також обмін досвідом. Це спогади. Це любов. Протягом останніх 40 років я ставив перед собою завдання пропонувати нашим клієнтам широкий вибір корисних і смачних страв, і я пишаюся й смиряюся тим, що багато людей довіряють нам. Спасибі за те, що принесли Боба Червона Млин в свій будинок.
Для доброго здоров'я, Боб Мур
Рекомендації щодо застосування
Основні інструкції з приготування
Stovetop
Принесіть 1/4 чашки води і ½ чайної ложки солі до кипіння в середній каструлі. Додайте 1 чашку суміші дикого і коричневого рису і поверніть на повільний вогонь. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до готовності, поки більша частина води не вбереться, 35-45 хвилин. Злийте залишки води.
Мультиварка
Помістіть 1 чашку дикого і коричневого рису, 2 чашки води і ½ чайної ложки солі в мультиварку. Накрити кришкою і варити на повільному вогні протягом 3 годин або протягом 2-2,5 годин.
Multi-плита
Помістіть 1 чашку і дикий і коричневий рис, 1 ¼ чашки води і ½ чайної ложки солі в каструлю мультиварки. Встановіть клапан на ущільнення. При ручному налаштуванні і високому тиску встановіть на 35 хвилин. Природно скиньте тиск на 10 хвилин.
~ Робить 4 порції.
інші інгредієнти
Цільнозерновий коричневий рис, цільнозерновий дикий рис.
попередження
Зберігати в прохолодному сухому місці.