- Оригінальний органічний кави без кофеїну
- Вирощено вручну на сімейних фермах
- Сертифікований кошерний продукт
- Органічний продукт, сертіфікацірованний Stellar Certification Services
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
Кава, як його задумав природа.
Кава Cafe Altura органічно вирощується на висотах від 900 метрів на невеликих сімейних фермах по всьому світу. Кава росте в своєму природному циклі. При вирощуванні і обробці Cafe Altura Organic Decaffeinated Coffee ніколи не використовуються хімічні добрива і пестициди. Ми використовуємо гірську воду, розмочують кавові зерна, насичуючу зерна ароматом в нагрітій воді. Потім ми пропускаємо кави через фільтри з активованого вугілля, видаляючи кофеїн і зберігаючи аромат. У підсумку ми отримуємо каву з багатим ароматом, з якого видалено 97% кофеїну. Цей процес схвалений для органічної кави міністерством сільського господарства США і Stellar Certification.
Історія, древня як сама земля ...
Коли кава був відкритий тисячу років тому, він став ретельно збереженим секретом - настільки цінним, що кавові зерна використовували в якості грошей. У 1980 році група любителів кави в каліфорнійському місті Охае почула про сімейну ферму в мексиканських горах, яка вирощує каву натуральним чином - так само, як кава ріс в дикій природі на момент його відкриття. Відправившись назустріч пригоді, наші любителі кави знайшли місце, де приємний і ароматний кави без ноток гіркоти вирощується натуральним стійким шляхом. Вони повернулися і заснували Cafe Altura для виробництва оригінального органічної кави, щоб ви могли спробувати каву таким, яким його створила природа.