- Fungiology Immune Duo, від California Gold Nutrition
- Зроблено з органічних грибів
- Червоний гриб Рейши (трутовик лакований) (Ganoderma lucidum), плодове тіло
- Печериця Садова (Agaricus bisporus), повний спектр
- Сприяє підтримці роботи імунітету *
- Зручна для вживання рідина в краплях
- Підходить для вегетаріанців і веганів
- Не містить глютен, ГМО, сою
- Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має сертифікацію cGMP
Fungiology Immune Duo, від California Gold Nutrition, Червоний гриб Рейши і Печериця Садова - це збалансоване поєднання плодового тіла і повного спектру органічних грибів. Ця настоянка, що пройшла подвійну екстракцію, поєднує в собі зібрані в лісі червоні гриби Рейші (Ganoderma lucidum) з Японії і культивовані білі Печериця Садова (Agaricus bisporus) з США.
Органічні червоні гриби рейши (Ganoderma lucidum)
Вид грибів Ганодерма виростає на деревах по всьому світу, але рідко зустрічається в диких умовах. За легендою, цей гриб був їжею безсмертних. У класичній праці китайської медицини "Священний альманах фермера", датованому першим століттям, гриби Ганодерма називають "еліксиром життя". В Японії Ганодерма називають Рейша "; ця назва розшифровується як" рослина безсмертя ".
Наші червоні гриби Рейші (Ganoderma lucidum) зібрані на Хоккайдо, Японія, в гущавині лісу. Їх збирають в сезон снігу після того, як гриби почали плодоносити. Процес подвійний екстракції починається з горясей води, потім слід органічний спирт для екстракції як води, так і жиророзчинних хімічних складових.
Плодове тіло Рейша містить різні фітохімічні з'єднання, наприклад, трітерпеноїди і полісахариди, які, як показали дослідження, підтримують нормальну роботу імунітету, загальне хороше самопочуття і життєві сили. *
Органічні Печериця Садова (Agaricus bisporus)
Вид Agaricus bisporus відомий під різними назвами, наприклад, Печериця Садова, печериці "Кремінь" і печериці "портобелло". Ці гриби ростуть на всій території Північної Америки і Європи, але ідеальним місцем їх збору є лісова підстилка під кипарисами на західному узбережжі в Каліфорнії. Печериця Садова вважаються фаворитами в кулінарії вже кілька століть; згідно документальним доказам, їх почали культивувати у Франції в 1707 році.
Наші Печериця Садова (Agaricus bisporus) вирощені в США в контрольованих приміщеннях, умови в яких ідентичні їх природних умов зростання. Процес подвійний ексракціі, в ході якого спочатку проводиться екстракція в гарячій воді, а потім в спирту, дозволяє отримати оптимальні хімічні сполуки.
Повний спектр Печериця Садова (міцелій, проспори, плодові тіла і позаклітинні з'єднання) містять певну кількість натуральних вітамінів і мінералів, таких як вітаміни групи В, калій і цинк. Дослідження дозволяють припустити, що загальна антиоксидантна активність, а також вміст фенолів і флавоноїдів, сприяють підтримці роботи імунітету. *
Статті блогу: