- Низьким глікемічним цукру Альтернативна
- 100% органічний продукт
- Не містить глютен
- невибілений
- нерафінована
- Без ГМО
- Підходить для веганів
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Перевірено на відсутність ГМО організацією Non-GMO Project
- Кошерний продукт Парво
- Сертифікований органік по OCIA
Таємна історія кокоса ...
Коли обидва наші батьки раптом стали діабетик, мій брат і я були глибоко натхненні шукати світ для чистих, сировини, дійсно смачно, з низьким глікемічним індексом продуктів. Ми були винагороджені і благословенні за межами наших очікувань, в нашому відкритті багатьох традиційних продуктів, виготовлених з дивного кокосової пальми. Тепер ви тримаєте в руках, плоди нашого довгого подорожі. Це наша радість, щоб мати можливість поділитися з вами дарами цих виняткових інгредієнтів.
Леслі і Ренді
Секрети здоров'я кристалів кокоса
Коли кокосове дерево прослуховується, він виробляє багату поживними речовинами "сік", який виділяє з кокосового квітів. Цей сік є дуже низьким глікемічним індексом (GI тільки 35), є багатим джерелом мінералів, 17 амінокислот, вітамін С, широкого спектра вітамінів групи В, і має майже нейтральний рН.
Малі партії гарантувати, що наші чисті, низькі кристали глікемічний кокосового горіха, виготовлені з цього природного соку, є сирої, ферментативно живий продукт, низька температура випаровується тільки для видалення надлишку вологи і дозволяють кристалізації. На противагу цьому, більшість коричневого тростинного цукру варять на Temps до 221 градусів за Фаренгейтом і не є істинним коричневого цукру, так як патока додається назад в після того як вона була уточнена в білий цукор.