- Більш живильний, ніж агава
- 100% натуральний продукт
- веганські продукт
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Відсутність глютену сертифіковане
- Кошерний продукт (парве)
- Підтверджено відсутність ГМО
- Сертифікований OCIA органічний продукт
Таємна історія кокоса ...
Коли наші батьки дізналися про своє діабеті, ми з братом надихнулися завданням знайти чисті, смачні продукти з низьким глікемічним індексом. Нагородою і результатом, який перевершив наші очікування, стали традиційні продукти з соку чудесного кокосового дерева. Ми дуже раді поділитися з вами дарами цих виняткових інгредієнтів.
Леслі і Ренді
Корисні секрети кокосового нектару
При надрізанні кокосового дерева виділяється багатий поживними речовинами "сік", який проводиться з квітів кокосового дерева. Цей сік має дуже низький глікемічний індекс (35) і багатий мінералами, вітаміном С, широким спектром вітамінів В, 17 амінокислотами і має майже нейтральний pH.
Наш чистий нектар з низьким глікемічним індексом виготовляється з цього натурального соку і піддається мінімальному відпарювання тільки для видалення зайвої рідини і ущільнення соку. Деякі сиропи агави гідролізуються при температурі до 60ºC протягом до 36 годин, кінцевий продукт містить 90% фруктози і може сприяти ожирінню, захворювань печінки і діабету.
Може замінити сиропи на основі агави / меду / клена 1: 1.