- Сушіння протягом 18 годин сертифіковано
- Для макаронних виробів найвищої якості
- Повільна сушка
- Крупнозерниста манна крупа
- Холодна гірська вода
- Бронзова текстура
- Кошерний
- Збагачений макаронний продукт
- Зроблено в Італії
- Без ГМО
- Якість нашої пасти сертифікована
Від батька до сина
З 1886 року ми несемо важливу відповідальність за безкомпромісне збереження традицій якості макаронних виробів з використанням тих самих методів обробки, які були встановлені 130 років тому. Це дозволяє нам приносити справжнє задоволення від італійської кухні до столів по всьому світу.
1. Повільне висихання.
Як записано в енциклопедії Treccani, в 1889 Філіппо Джованні Де Чекко винайшов першу низькотемпературну систему «повільного висихання». Ми досі використовуємо той самий метод, щоб максимально зберегти природний смак та аромат пшениці, а також природний колір нашої манної крупи для отримання макаронних виробів найвищої якості.
2. Крупнозерниста манна крупа
Ми використовуємо тільки крупнозернове борошно з манної крупи, щоб зберегти цілісність клейковини та отримати макаронні вироби, які завжди є «альденте».
3. Холодна гірська вода Маджелла.
Ми робимо тісто виключно з холодної води з гір Маджелла за температури нижче 59°F, що забезпечує ідеальну твердість при приготуванні.
4. Бронзова текстура.
Ми виготовляємо нашу пасту з бронзовими витяжними пластинами, щоб забезпечити ідеальну пористість для кращого захоплення соусу.