Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

De Cecco, Спагетті №12, 1 фунт (453 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: DEC-07012
423 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

Опис

  • Сушіння протягом 18 годин сертифіковано
  • Для макаронних виробів найвищої якості
  • Повільна сушка
  • Крупнозерниста манна крупа
  • Холодна гірська вода
  • Бронзова текстура
  • Кошерний
  • Збагачений макаронний продукт
  • Зроблено в Італії
  • Без ГМО
  • Якість нашої пасти сертифікована

Від батька до сина

З 1886 року ми несемо важливу відповідальність за безкомпромісне збереження традицій якості макаронних виробів з використанням тих самих методів обробки, які були встановлені 130 років тому. Це дозволяє нам приносити справжнє задоволення від італійської кухні до столів по всьому світу.

1. Повільне висихання.

Як записано в енциклопедії Treccani, в 1889 Філіппо Джованні Де Чекко винайшов першу низькотемпературну систему «повільного висихання». Ми досі використовуємо той самий метод, щоб максимально зберегти природний смак та аромат пшениці, а також природний колір нашої манної крупи для отримання макаронних виробів найвищої якості.

2. Крупнозерниста манна крупа

Ми використовуємо тільки крупнозернове борошно з манної крупи, щоб зберегти цілісність клейковини та отримати макаронні вироби, які завжди є «альденте».

3. Холодна гірська вода Маджелла.

Ми робимо тісто виключно з холодної води з гір Маджелла за температури нижче 59°F, що забезпечує ідеальну твердість при приготуванні.

4. Бронзова текстура.

Ми виготовляємо нашу пасту з бронзовими витяжними пластинами, щоб забезпечити ідеальну пористість для кращого захоплення соусу.

Рекомендації щодо застосування

Час приготування: 12 хв. - Al dente: 10 хв.

інгредієнти

Тверда крупа (пшениця), манна крупа, ніацин, лактат заліза, мононітрат тіаміну, рибофлавін, фолієва кислота.
Інформація про добавки
Розмір порції: 1/8 коробки (56 г) у сухому вигляді
Порцій в упаковці: 8
Кількість на порцію %Денна норма*
Калорій 200
Усього жирів 1 г 1%
Насичений жир 0 г 0%
Транс-жири 0 г
Холестерин 0 мг 0%
Натрій 0 мг 0%
Усього вуглеводів 40 г 14%
Дієтична клітковина 2 г 6%
Усього цукрів 2 г
Включає 0 г доданих цукрів
0%
Протеїн 8 г 16%
Вітамін Д 0 мкг 0%
Рибофлавін 0,2 мг 20%
Кальцій 15 мг 0%
Ніацін 3,5 мг 25%
Залізо 1,7 мг 10%
Фолієва кислота (111 мкг фолієвої кислоти)
186 мкг DFE 50%
Калій 139 мг 4%
Тіамін 0,5 мг 45%
*% Денної норми (DV) показує, скільки поживних речовин у порції їжі вносить у щоденний раціон. 2000 калорій на день використовуються для загальних рекомендацій щодо харчування.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору