Склад
Лактоза, рослинні масла (пальмовий олеїн, соя, кокос, сафлор з високим вмістом олеина або соняшник з високим вмістом олеина), концентрат сироваткового білка (з пониженим вмістом мінералів), знежирене сухе молоко * і менше 2%: соєвого лецитину, цитрату калію, цитрат кальцію, кукурудзяний мальтодекстрин, 2'-0-фукозіллактоза хлорид калію, c. cohnii масло, m. масло Альпіна, фосфат кальцію, бітартрат холіну, аскорбат натрію, хлорид натрію, таурин, хлорид магнію, культури lactobacillus reuteri (dsm 17938), гідроксид калію, нуклеотиди (цітідін 5'-монофосфат, динатрій уридин 5'-монофосфат, аденозин 5' монофосфат, динатрій гуанозин 5'-монофосфат), інозит, сульфат заліза, альфа-токоферілацетат, змішані токофероли, аскорбілпальмітат, l-гістидин, сульфат цинку, ніацинамід, пантотенат кальцію, l-карнітин, сульфат міді, ацетат вітаміну А,, мононитрат тіаміну , гідрохлорид піридоксину, сульфат марганцю, лимонна кислота, йодид калію, фолієва кислота, филлохинон, біотин, селенат натрію, вітамін D3, вітамін B12.
Містить: молоко і сою.
* A2 бета (ß) -казеін молочний білок з молока A2. 2'-0-фукозіллактоза (2'FL): тип пребіотика. Масло C.cohii: джерело DHA. Масло M.alpina: джерело ARA