Ми прагнемо показати вам точну інформацію про продукт. Виробники, постачальники та інші особи надають те, що ви бачите тут, і ми це не перевіряли. Дивіться наш відмова від відповідальності
Кошерний і органічний часниковий порошок без ГМО від Drogheria & Alimentari надає стійкий часниковий аромат повсякденним страв і страв для особливих випадків. Часник - один з найпопулярніших смакових добавок в світі, який використовується в різних кухнях світу, таких як італійська і китайська. Як і у випадку з гранульованим часником, додайте порошок органічного часнику в ваші улюблені страви з макаронів, м'яса, морепродуктів і овочів, щоб надати їм насичений пікантний смак, без необхідності подрібнювати свіжий часник. Зберігання в наших закритих пакетах для максимальної свіжості, це необхідність в будь-який добре укомплектованої комори. Все від бренду, якому можна довіряти. З 1880 року італійські майстри по травам і спецій вдосконалюють свою майстерність і піклуються про те, щоб на вашій кухні було все найкраще.
СЕРТИФІКОВАНА ОРГАНИЧЕСКАЯ ЧАСТИНА - Порошок часнику Drogheria & Alimentari не містить ГМО і не має сертифікату USDA.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ - Часник - одна з найбільш широко використовуваних приправ. Наш часниковий порошок дозволяє легко додати насичену сутність часнику в пасту, яловичину, морепродукти і овочеві страви.
ВІДМІННИЙ СМАК БЕЗ СУМІШІ - Органічний часниковий порошок швидко забезпечує сильний пікантний смак без брудної підготовчої роботи з подрібнення свіжого часнику. Просто замініть ¼ ч. Часникового порошку замість одного зубчики часнику.
ЗРУЧНА УПАКОВКА - Закривається упаковка для легкого наповнення банок для спецій
ЕКСПЕРТНО ПРОВОДИТЬСЯ - Те, що почалося як магазин спецій в Італії в 1880 році, зросла до відомого бренду спецій і трав, улюбленого кухарями і кулінарами.
Інгредієнти:
Склад: порошок органічного часнику
Напрямки:
Інструкції: Курча-гриль по-тоскански: змішайте 1/3 склянки оливкової олії з 3 ст. лимонний сік, 2 ч. часниковий порошок і листя розмарину (подрібнені) по 1 1/2 ч. л. сушене листя базиліка і 1 ч. кожен великий мелений чорний перець і сіль в невеликій мисці, поки добре не змішано. Покладіть 3 фунта курки на кістці в великий закривається пластиковий пакет або скляну форму для запікання. Для кращого смаку поставте в холодильник мінімум на 2 години або на ніч. Вийняти курку з маринаду. Викиньте залишився маринад. Смажте курку на середньому вогні при закритому грилі від 30 до 40 хвилин або до повної готовності, періодично перевертаючи. Порада: замініть 1/4 ч. Порошок часнику замість 1 зубчика часнику.