OstroVit Diet Tagliatelle Konjac Noodles – це революційний продукт у вигляді простий у приготуванні локшини з дуже низькою калорійністю. Макаронні вироби не містять цукру та глютену, а також відрізняються надзвичайно низьким вмістом жиру. Продукт ідеально підходить для вегетаріанців та веганів, оскільки не містить інгредієнтів тваринного походження. Низький вміст вуглеводів робить наші тальятелле ідеальними для тих, хто перейшов на кетогенну дієту. Шукаєте низькокалорійну локшину, яка цілком може стати універсальною добавкою до різноманітних страв? Спробуйте локшину OstroVit Diet Tagliatelle Konjac!
Чому конжак?
Локшина Konjac, також відома як Shirataki, зроблена з води та кореня Amorphophallus konjac (або просто konjac), рослини, яка зустрічається в природі в південно-східній Азії. Борошно з конжаку, що використовується для приготування наших тальятелле, містить мало вуглеводів та слідів жирів та білків, що робить локшину придатною для багатьох дієт. Локшина багата на глюкоманнан, натуральне рослинне волокно. Продукт позбавлений будь-яких алергенів та консервантів.
OstroVit Diet Tagliatelle Konjac Noodles - це низькокалорійний і практично несмачний продукт, який чудово вбирає смак та аромат добавок, з якими ви його подаєте.
Крім того, тальятелле конжак є низькокалорійним продуктом, його дуже легко приготувати. На відміну від пшеничного пасти, перед подачею на стіл її потрібно трохи підігріти на сковороді з соусом або в супі.
Найбільш важливі характеристики продукту:
- НИЗЬКА КАЛОРІЙНА ЦІННІСТЬ – OstroVit Diet Tagliatelle Konjac Noodles містить лише 6 калорій у 100 грамах продукту. Завдяки цьому вона ідеальна для тих, хто хоче схуднути та шукає легку альтернативу традиційній пасті.
- НИЗЬКИЙ ІГ – наша локшина – ідеальне рішення для всіх, кому потрібно тримати свій глікемічний індекс під контролем. Тальятелле конжак може бути включений в раціон людей, які страждають на інсулінорезистентність і діабет.
- ФОРМУЛА НА РОСЛИННІЙ ОСНОВІ. До складу нашої локшини не входять наповнювачі, консерванти та будь-які інші продукти тваринного походження. Паста цілком може бути використана веганами та вегетаріанцями.
- ШВИДКЕ ПРИГОТУВАННЯ – Вийміть локшину з упаковки та видаліть надлишки води. Промийте виріб під проточною водою. Додайте його в соус і обсмажуйте деякий час, поки він не досягне відповідної температури, або помістіть його прямо в суп.
ІНСТРУКЦІЯ З ПРИГОТУВАННЯ:
1. Злийте зайву воду з пакета з локшиною.
2. Промити під прісною водою протягом 2-3 хвилин.
3. Додайте бажаний соус, печену або суп.
4. Насолоджуйтесь!
Зберігати у прохолодному та сухому місці, у закритій тарі. Бережіть від прямих сонячних променів.
Склад
Вода, порошок конжаку 3%, регулятор кислотності: лимонна кислота.
Не приймайте, якщо у вас є алергія на який-небудь з інгредієнтів продукту.