- Давайте зробимо ... Органічний
- Для ідеальних пудингів ... і не тільки!
- Міністерство сільського господарства США
- сертифікований глютен
- вегетаріанський
- кошерний Пареве
- Проект без ГМО підтверджений
- Сертифікований органічний QAI
Давайте зробимо ... Органічний кукурудзяний крохмаль - прекрасний загущающих і стабілізуючий агент, що ідеально підходить для приготування соусів, соусів, заварного крему і багато чого іншого!
Давайте зробимо ... Органічний кукурудзяний крохмаль володіє подвійною силою згущення борошна. Коли рецепт вимагає борошна, використовуйте в два рази менше органічного кукурудзяного крохмалю, щоб згущувати рецепт. Одна столова ложка кукурудзяного крохмалю дорівнює двох столових ложок борошна. Примітка: кукурудзяний крохмаль може комковаться при змішуванні безпосередньо з гарячими рідинами. Щоб уникнути грудкування, розмішайте органічний кукурудзяний крохмаль в рівній кількості холодної води, щоб вийшла суспензія, змішайте її з рідиною, яку ви хочете згустити, і нагрійте при необхідності.
Органічна сертифікація гарантує вам стійкі методи ведення сільського господарства, які живлять грунт, захищають біорізноманіття та забезпечують фермерам премію. Відповідно до політики нашої компанії, органічна сертифікація також забороняє використання ГМО, штучних барвників, консервантів та інших небажаних інгредієнтів.