- Зроблено з органічним місо
- 3 Індивідуальні сервіровки
- Instant Місо суп
- Vegan
- клейковина Free
- тільки 45 калорій на порцію
- Просто додай гарячої води
- Certified Organic по QAI
- Зручність без компромісів
Історія місо-Cup
місо (вимовляє Mee-так), один з найбільш важливих продуктів харчування в Азії, була першим користується в Китаї більше двох тисяч років тому. Буддійські монахи принесли цей універсальний soyfood в Японію, де вона перетворилася в смачний суп місо ми насолоджуємося сьогодні. Спочатку виключно для дворян, місо тепер заповітний штапель в будинках і кухнях по всій Азії. Завдяки своєму прекрасному смаку і унікальному живильному профіль, суп місо став ознаками пункту меню в суші-барах і японських ресторанах по всьому світу.
Для того, щоб створити японський стиль ресторан місо-Cup, наші харчові майстрові старіють органічні соєві боби і органічний рис з традиційною закваскою під назвою «Коджа». Солі, час і тиск регулюють цей процес старіння і дають кулінарний скарб, відомий як місо. Виберіть цибулю, дріжджі, гриби і екстракти морських водоростей зі смаком поліпшити складні місо аромати. Додавання нашого класичного Міси «суп ніт» зробити цей смачний місо-Cup в комплект.
Японський ресторан Стиль Місо-Cup має насичений, задовольняючи смак, що нагадує про столових в прекрасних японських ресторанах. Готують, як зазначено, щоб насолодитися смачною місо суп в лічені секунди просто про будь-якому місці!