- Зроблено з шкури свиней, вирощених без антибіотиків
- поживні продукти
- Перевірено в США, контроль Департаменту сільського господарства
- 1 г вуглеводів в порції
Концепція "Від п'ятачка до хвостика"
Пропонована нами свиняча шкура дозволяє більш повно використовувати всі ресурси, які дають ці прекрасні тварини. Концепція "від п'ятачка до хвостика" допомагає створити більш корисні продукти і дозволяє мотивувати фермерів тримати тварин в кращих умовах.
Годуєте інших так, як хотіли б харчуватися самі
Ми готуємо свинячу шкурку за допомогою традиційних методів, які використовувалися для виготовлення цієї знаменитої американської закуски поколіннями наших дідів і прадідів. Якісна свинина і прості приправи лежать в основі цього простого смачного продукту, перевіреного часом і отримав довіру споживачів. Цей продукт стає ще одним прикладом дотримання концепції "від носа до хвоста", за допомогою якої ми віддаємо данину всьому тварині і готуємо продукти з небувалим смаком, демонструємо прихильність створенню ланцюга поставок свинини, вирощеної без антибіотиків.
Що таке свиняча шкірка?
Свиняча шкірка - це смажена свиняча шкірка, яка береться з живота або спини свині. Шкіра на цих ділянках має більш м'яку текстуру, в результаті чого при приготуванні ці частини шкури тварини зберігають свою текстуру і іноді вважаються більш 'свинячими', ніж свіние'шкваркі '. Крім того, свинячі шкурки містять дуже невелику кількість м'яса. В результаті ми отримуємо ідеальний легкий перкусія, який просто тане в роті.