- вегетаріанський
- Без ГМО
- Не містить глютен
- пастеризоване
- Харчова добавка
- Міністерство сільського господарства США
- Сертифікований органічний бджолиний органік
Також званий Lentinula edodes, «шиітаке» - гриб, який, як вважають, стався зі Східної Азії кілька століть назад. Зазвичай його їдять як їжу. Його найбільш помітними особливостями є вигнута кришка, зябра на нижньому боці кришки і її гола ніжка. Як і більшість грибів, він росте групами і зазвичай зустрічається на мертвих або гниючих деревах. Шиітаке родом з теплого і вологого клімату Східної Азії. Він вирощується і використовується багатьма азіатськими популяціями.
Вибухають нирки Органічні гриби повного спектра, вирощені, висушені, розмелені і упаковані в сертифіковану cGMP сучасну кімнатну ферму в Каліфорнії, США, містять бета-глюкан, пребіотики, травні ферменти, амінокислоти, білки, пептиди, поліфеноли, флавоноїди. сполуки селену і ряд антиоксидантів, включаючи глутатіон, ерготионеїн, поліфеноли, флавоноїди і СОД (супероксиддисмутазу).
Рекомендації щодо застосування
Додайте одну чайну ложку (2 грами) в ваш улюблений кави, чай, сік або смузі або за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.
інші інгредієнти
Нічого більше.
попередження
Аромат, колір, консистенція і смак можуть відрізнятися. Подвійна безпеку, з зовнішньої термозбіжною плівкою і внутрішнім ущільненням свіжості пляшки. Найкраще зберігати при кімнатній температурі від 20 до 25 ° C (від 68 до 77 ° F). Неправильні умови зберігання, такі як тривалий вплив прямих сонячних променів, висока температура і вологість, з часом можуть призвести до погіршення якості продукту.