млинці
Збийте вінчиком 1/2 чашки суміші (1 порція) з 1/3 чашки + 1 столова ложка холодної води до отримання рівномірної суміші. Залиште на 3 хвилини, поки нагрівається деко Тісто збільшується в об'ємі з часом.
Нагрійте деко на слабкому вогні (140-145 ° С).
Розділіть тісто на 3-4 млинчика діаметром 7-10 см на злегка змащений маслом розігрітий лист.
Готуйте до повного зникнення утворення бульбашок в центру і підсихання країв (близько 3 хвилин). Переверніть і готуйте до утворення золотисто-коричневої скоринки.
Для товстих млинців:
Додайте 1-2 столові ложки води для досягнення бажаної консистенції.
Поради для поліпшення смаку і аромату:
Додайте в замішане тісто по 1-2 столові ложки різних інгредієнтів, наприклад, шоколадну крихту, фрукти або горіхи і готуйте відповідно до інструкцій вище.
Хочете більше протеїну?
Для отримання 23 г протеїну (на порцію)
Замініть воду на жирне молоко.
Для отримання 26 г протеїну (на порцію)
Замініть воду на одне велике яйце + 3 столові ложки води.
Печиво з шоколадною крихтою
Складові:
- 2 великих яйця + 1 білок великого яйця
- 1 чашка кокосового (або коричневого) цукру
- 1/2 чашки масла (м'якого)
- 2 чайні ложки ванілі
- 2-1 / 4 чашки суміші сколотин
- 1/2 чайної ложки розпушувача
- 1/2 чайної ложки соди для випічки
- 1/2 чашки дрібної шоколадної крихти
Встановіть температуру духовки на 190 ° С.
Змішайте перші 4 інгредієнта в чаші середнього розміру, використовуючи міксер на середній швидкості протягом 2 хвилин. Використовуючи ложку, додайте решту складових і перемішайте.
Викладіть тісто по одній столовій ложці на злегка змащений маслом деко для печива на відстані 5 см один від одного.
Готуйте 10-12 хвилин. Потім дайте печінкою охолонути.
Вафлі
Збийте вінчиком 1 чашку суміші (2 порції), 1 яйце і 1/2 чашки холодної води до отримання однорідної суміші. Зачекайте 3 хвилини, поки вафельница розігрівається.
Приготуйте вафлі згідно з інструкцією до використовуваної вами вафельниці.