Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Мелена іспанська паприка, солодка, Frontier Natural Products, 16 унцій (453 г)

Немає в наявності
Артикул: FRO-00177
635 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Capsicum Annuum
  • Чи не піддавалася впливу радіації
  • кошерно

Паприка - солодкий, але островатий родич перцю чилі - використовується для додання теплого натурального кольору і м'якого пряного смаку супів, тушкованих страв, страв з злаків і різноманітним закусок.

Відома також як червоний солодкий, або запашний перець, паприка (Capsicum annuum) більший і набагато м'якше, ніж перець чилі. Це трав'яниста однорічна рослина виростає на висоту від 0,5 до 1,5 метрів, Іноді його стебла дерев'яніють біля підніжжя, а листя у верхній частині набувають темно-зелений колір, тоді як знаходяться нижче залишаються світліше. Воно має білі квіти, а плід спочатку має зелений колір, потім змінюючи забарвлення на червоний, коричневий або фіолетовий; червоні плоди збираються - їх і називають паприкою.

Домашня паприка має свіжий трав'яний смак, тоді як іспанський різновид гостріше, а угорська має більш насичений смак. Але останнім часом іспанська та угорська паприки стали схожі, так як виводяться сорти угорського перцю, що нагадують солодші іспанські сорти. Втім, вони все ще різняться за зовнішнім виглядом; угорські та домашні перці загострені, а іспанські - більш дрібні і круглі. Гострі види паприки отримують додаванням до порошку кайенского перцю, підвищує гостроту.

Паприку поділяють на класи: іспанська паприка має три різновиди (солодка, напівсолодка і гостра), а угорська - не менше семи (вишукана особливої ​​якості, делікатесна, вишукано гостра, рожева, благородна солодка, напівсолодка і гостра). До речі, найяскравіші сорти червоного перцю - не самі гострі. На ділі світло-червоний і світло-коричневий сорти гостріше яскравих сортів. Самий м'який смак у іспанських сортів; угорські трохи гостріше. Хоча до цих пір ведуться суперечки про деталі, вважається, що перші рослини перцю (гостріше сьогоднішньої паприки) привезли до Угорщини (що славиться паприкою) в 17 столітті. У 19 столітті в ході конкурсу на кращу мелену паприку двоє братів-угорців представили м'який сорт паприки, відокремивши перець від насіння і стебел. Ці частини плода володіють високим вмістом капсаїцину, що відповідає за гостроту. У 1937 році вчений, який вивчав вітамін С на перцях паприки, удостоївся Нобелівської премії. Ці перці містять в сім разів більше вітаміну C, ніж апельсини.

Рекомендації по Застосуванню

Паприка віддає смак і колір при нагріванні. Також вона легко спалахує, набуваючи коричневий колір і гіркий смак. Тому постарайтеся не готувати її занадто довго (наприклад, в сковороді).

Ароматно-солодка і яскрава паприка - відмінна приправа, яку варто мати під рукою. Використовуйте її для додання приємного кольору і злегка пікантною солодощі будь-якої страви. Спробуйте її з сирами і пастами, закусками, салатами, маринадом, стравами з яєць і копченостями. Додавайте її в борошно для посипання м'яса (в тому числі м'яса птиці) і морепродуктів, а також в заправки для салатів для додання кольору і в якості емульгатора (в поєднанні з маслом і оцтом). Паприка входить до складу іспанських, турецьких і португальських супів, запіканок та тушкованих страв, а також індійських курчат Тандорі. Вона традиційно додається в угорський гуляш, папрікаш, м'ясні продукти і пряні ковбаски. Також ви виявите її в порошкових сумішах чилі.


склад
Розмір порції: 1/4 ч.л. (0,7 г)
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 0
Калорії від жирів 0
всього жирів 0 г 0%
насичений жир 0 г 0%
Транс-жир 0 г
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
всього вуглеводів 0 г 0%
дієтичне волокно 0 г 0%
Sugars 0 г
білка 0 г
Вітамін А 6%
Вітамін С 0%
кальцій 0%
Залізо 0%
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору