Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Корінь імбиру мелений НЕ сульфітовані Frontier Natural Products (Ginger Root) 453 г

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-00370
921 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
За симптомами Біль
Сертифікати та дієта Кошерний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Zingiber Officinale
  • кошерно

Імбир цінується в кухнях всього світу завдяки його зігрівають, пряно-солодкому смаку і аромату і доповнює як солодкі (згадайте імбирні пряники), так і пряні (наприклад, стир-фрай) страви. Він продається у вигляді цілих коренів, нарізаним, у вигляді порошку або кристалів, так що ви зможете підібрати ідеальну різновид для вашого страви.

Імбир - це багаторічна тропічна рослина з ароматними бульбоподібними корінням і один з 50 видів роду zingiber. Хоча ви можете використовувати в їжу вирощуються кілька його видів, та спеція, що ми зазвичай розуміємо під імбиром - це вид Zingiber officinale. Як спеції використовуються його кореневища. Зацукровані кореневища продаються як кристалізований імбир, а сухий імбир подрібнюється і продається меленим.

Імбир відбувається з тропіків Південно-Східної Азії і вирощується вже понад 3000 років. Древні медичні трактати свідчать, що він використовувався для чаїв, ванн, грудних компресів, а тексти ще часів Стародавнього Китаю та Індії вказують на його користь для здорового травлення. Римляни завезли імбир в Північну Європу, де він використовується в пирогах, бісквітах і інших солодких стравах. До 14 сторіччя він зрівнявся за популярністю з перцем, а коли почалася епідемія чуми, завдяки вмісту сірки і антисептичним властивостям імбир став вважатися хорошим протиотрутою.

Зігріваючий пряно-солодкий смак і пекучий запах імбиру не сплутати ні з чим. Ця повсюдно популярна спеція зустрічається в назвах трьох добре знайомих продуктів - імбирних пряниках, імбирним печиво і імбирним еле. Він популярний для соусів і глибокої смаження, а також в сумішах прянощів начебто порошку каррі.

Імбир використовується в різноманітних солодких і пряних блюдах і добре поєднується з іншими спеціями. Він незамінний в східній кухні і особливо широко застосовується в кухнях Індії, Китаю, Таїланду, Північної Африки, Японії та Карибських островів. Імбирні вина - це популярний зимовий напій в Англії. У США пряний гострий смак імбиру використовується в заправках, гарнірах, маринадах, напоях і всіх сортах десертів.

Рекомендації по Застосуванню

При заміні свіжого імбиру меленим кладіть по 1/2 чайної ложки меленого імбиру на кожну зазначену в рецепті столову ложку свіжого.

Мелений імбир - необхідна приправа для імбирних пряників, від також добре підходить до бісквітів, консервам, чатні, мармеладу і різним десертів. Спробуйте класти його в маринад до яловичині, свинині та курці. Додавайте його до гарбузовому або яблучному пирогу, печива і страв з солодкої картоплі і моркви.

попередження

Препарат не піддавався опроміненню


Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору