Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Натуральний каєнський перець, Frontier Natural Products, 16 унцій (453 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-00795
1 053 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Органічний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Capsicum Annuum
  • сертифіковане USDA
  • кошерно
  • сертифіковане QAI

Цей яскравий мелений перець чилі додасть колір і гостроту вашим блюдам. Додавайте його в улюблені страви національної кухні або скористайтеся ним, коли їжі бракує гостроти.

Кайєнським часто називають будь-який мелений перець, але насправді справжнім кайєнським перцем (назва походить від міста Кайенна у Французькій Гвіані) вважається тільки особливий вид перцю чилі - тонкий, довжиною від 10 до 30 см і дуже гострий.

Як і інші перці чилі, кайенский перець відноситься до роду Capsicum сімейства пасльонових (Solanaceae). Кайенскийперець - і більшість інших гострих і солодких перців, вирощуваних в США - належить до виду Capsicum annuum, а з дрібних, тонких перців виду Capsicum frutescens проводиться соус табаско. Назва capsicum походить від латинського capsa "коробка" (перець практично порожній усередині, що нагадує коробочку) або від грецького kapto, "кусати".

Строго кажучи, перці чилі - це вид фруктів; у висушеному ж вигляді їх справедливо відносять до спецій.

Властивості однорічної трав'янистої рослини Capsicum annuum багато в чому залежать від місця його зростання. Наприклад, в гарячій сухому середовищі виростають самі гострі перці, а в прохолодному і вологому кліматі перці виходять м'якші. Навіть той же самий вид перцю буде відрізнятися в залежності від місцевості.

Існують різні шкали для вимірювання гостроти чилі. Насправді вони вимірюють вміст капсаїцину, кристалічного гострого речовини, яке і надає чилі пекучість. Найпопулярнішим способом вимірювання є органолептичний тест Сковілла, присвоюються значення від 0 до 300 000 одиниць гостроти (чим вище значення, тим гостріше перець). Кайенскийперець має зазвичай від 30 000 до 90 000 одиниць гостроти за шкалою Сковілла.

У пошуках чорного перцю Колумб виявив стручки "аги", які індіанці вживали в їжу. Хоча формально вони не мають відношення до чорного перцю, іспанці також назвали їх перцем, і ця назва прижилася. Ранні дослідники привезли насіння в Європу, де вони швидко набули популярності; незабаром Перчем чилі стали приправляти несмачну їжу по всій Європі. Як багато любителів кайенского перцю роблять і сьогодні, в едвардіанської і вікторіанську епохи перечниці часто ставили на обідній стіл. Дослідники вивчають болезаспокійливий ефект капсаїцину. Згідно з однією з теорій капсаїцин збуджує больові нерви рота, носа і горла, що в свою чергу спонукає мозок до виділення природних болезаспокійливих (ендорфінів). Згідно з іншими дослідженнями капсаїцин знижує кров'яний тиск, перешкоджає утворенню тромбів і / або запобігає і заліковує виразки (стимулюючи виділення травних соків).

Рекомендації по Застосуванню

Кайенскийперець додасть колір і смак соусів Південного Заходу, індійським приправ чатні, тайського каррі, мексиканської енчілади, китайським смажених страв, техаському чилі кон карне, каджунськой гарячого соусу і багатьом іншим рецептами. Кайенскийперець - простий спосіб оживити смажені і тушковані блюда, супи і страви з овочів, злаків або м'яса - майже будь-пряне блюдо.

Якщо ви любите їжу гостріше, кайенский перець стане для вас незамінним. Декілька порад:
- Якщо ви не звикли готувати з перцем чилі --даже меленим - почніть з дуже малих кількостей, але тільки не з щіпки, тому що краще не допускати попадання його на пальці! (Якщо він все ж потрапив на пальці, відразу ж змийте; цей момент не тримайте руки до очей та носа!) *
- Не забувайте, що містять перець чилі страви часто стають гостріше в міру зберігання. Тому краще помилитися в меншу сторону (якщо вам захочеться додати гостроти, завжди можна додати перцю за обіднім столом).
- Якщо блюдо виявилося занадто гострим, з'їжте або випийте молочний продукт, наприклад молоко або йогурт, щоб позбутися від печії --капсаіцін не розчинний у воді, тому вода тут не врятує. Іноді може допомогти крохмалиста їжа на зразок рису або хліба.

попередження

неопромінений продукт

Чилі можуть викликати подразнення очей або шкіри. Будьте обережні при поводженні.


склад
Розмір порції: 1/4 ч.л. (0,7 г)
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 0
Калорії від жиру 0
всього жирів 0 г 0%
насичений жир 0 г 0%
Транс-жир 0 г
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
всього вуглеводів 0 г 0%
дієтичне волокно 0 г 0%
Sugars 0 г
білка 0 г
Вітамін А 6%
Вітамін С 0%
кальцій 0%
Залізо 0%
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору