- Використовуйте в сезон розмішувати картопля.
- Toss з приготовленою пастою.
- Мікс салатів з зеленим або бічні салати (як макарони, курка, тофу, або картоплі).
- Rub або посипати на м'ясо, рибу, птицю і тофу перед приготуванням.
- Використання в сезон начинки для грибів.
- Shake на парі, вершкове масло (за бажанням) овочів.
- додати соуси або підливи для м'яса, макаронних виробів і овочів.
- Використовується для сезону фокаччею, хлібці або підсмажений хліб.
- Обприскування на картоплю, перш ніж обсмаження (кидок з невеликою кількістю масла по-перше, якщо це бажано) або печена картопля.
- Додати до будь-яких супів, рагу або горщиках.
- Використовується для підвищення зерна або бобів страви.
- Використовується для створення салатів; просто в поєднанні з маслом і оцтом або вершковим основою, наприклад, простий йогурт і майонез.
- Додати в маринади для м'яса, птиці, риби, морепродуктів, тофу і овочі.
- Об'єднати хлібні крихти, зародки пшениці, розтоплене масло і часник Сіль. Використовується для речей Соте гриби.