Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Органічна мелена паприка, Frontier Natural Products, 16 унцій (453 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-00714
1 201 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Органічний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Capsicum Annuum
  • Органіка від МСГ США
  • кошерний продукт
  • Органічний продукт, сертифікований QAI

Солодкий, але насичений родич перцю чилі, паприка використовується для додання смаку, природного кольору і м'якого пряного аромату в супах, тушкованому м'ясі, кашах і різноманітних закусках.

Також відомо, що солодкий червоний перець або перуки (Capsicum annuum) за розмірами більше і набагато м'якше, ніж перець чилі. Зазвичай перець виростає від 20 до 60 дюймів у висоту, він трохи деревне на коренях, з листям, які темно-зелені зверху і світліше знизу. Квітки білі, а плід спочатку зростає зеленим, а потім починає червоніти, корічневеть або фіолетоветь; червоний плід збирають для приготування паприки.

Місцева паприка володіє більш свіжим, зеленим смаком, в той час як іспанська сорт більш гострий, а угорський більш насичений. Іспанська і угорська паприка стали більш схожі один на одного, але угорські перці трохи солодше іспанських. Їх зовнішній вигляд трохи відрізняється, хоча угорські та місцеві перці гостріше, в той час як іспанські Не такі гострі і більш круглі. Гострота в паприці в даний час часто виходить шляхом додавання кайенского перцю в мелену паприку.

Паприка оцінюється по класах: іспанська перець трьох сортів (солодкий, напівсолодкий і гострий), в той час як у угорського перцю є сім (або більше) сортів (високоякісний неже, вишуканий ніжний, вишуканий ніжний гострий, рожевий, благородний солодкий, напівсолодкий і гострий ). До речі, самі яскраві червоні перці насправді негострі. Насправді ж, світло-червоний і світло-коричневий кольори говорять про гостроту перцю, чого не скажеш про яскравих сортах. Якщо Ви хочете самий м'який смак перцю, вибирайте іспанська сорт; для більш насиченого смаку, виберіть угорський. Хоча існують деякі суперечки про те, де вперше було знайдено перець, перша рослина перцю (який був набагато гостріше тієї паприки, яку ми знаємо сьогодні) було привезено в Угорщину (відому своїми сортами паприки) в 17-му столітті. У 19 столітті, під час конкурсу на кращий перець, два угорських брата представили м'який сорт паприки, видаливши стебла і насіння з перцю. Ці частини перцю містить велику кількість капсаїцину, який і забезпечує гостроту. Нобелівську премію (в 1937 році) дали вченому за його дослідження вітаміну C в паприці. Перець сорти паприки містить в сім разів більше вітаміну С, ніж апельсини.

Рекомендації по Застосуванню

Паприка виливає свій аромат і колір при нагріванні. Вона також легко піддається обсмажуванні і як тільки вона починає корічневеть, вона ставати гіркою. Тому не піддавайте її тривалим високих температур (наприклад, в сковороді).

Ароматно солодкий і барвистий, червоний перець є відмінною спецією, яку потрібно мати під рукою. Використовуйте її, щоб зрадити прекрасного кольору і злегка гостро-солодкого смаку будь-якої страви. Посипте нею сири і масло для сендвічів, різноманітні закуски, салати, страви з яєць, маринади і копченості. Додайте її в борошно, що використовується для клярі птиці, м'яса, морепродуктів, а також додайте її в салатні заправки, де вона додасть аромат і подіє як загущувач (змішайте масло і оцет). В іспанських, турецьких, португальських супах, рагу і запіканках також використовується паприка, також як і в індійському блюді з курки тандури. Паприка традиційно використовується в угорському гуляш, папрікаш, пряних м'ясних і ковбасних виробах. А також паприку можна знайти в складі суміші перців чилі.

попередження

неопромінений продукт


склад
Розмір порції: 1/4 ч.л. (0,6 г)
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 0
Калорії від жиру 0
всього жирів 0 г 0%
насичений жир 0 г 0%
Транс-жир 0 г
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
всього вуглеводів 0 г 0%
дієтичне волокно 0 г 0%
Sugars 0 г
білка 0 г
Вітамін А 6%
Вітамін С 0%
кальцій 0%
Залізо 0%
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору