Кориця - це найпопулярніша спеція для випічки в світі. Ви дізнаєтеся її смак і аромат в пирогах, булках, печиво і тортах, оладках, пудингах, тістечок і морозиві. Вона часто використовується в гострих стравах: супах, чутні, кетчупах, маринадах, пюре, оцет і солонина, а також в гарячих напоях: сидр, кава, чай і какао.
Кориця відмінно поєднується з такими фруктами, як абрикоси, вишня, яблука, чорниця і апельсини. Також вона прекрасно поєднується з овочами, особливо морквою, шпинатом і цибулею, смак яких стає більш пікантним.
У поєднанні з іншими спеціями (гвоздика, мускатний горіх, кардамон, імбир, запашний перець і чорний перець), кориця є чудовою приправою до пряним стравам, включаючи гарбузовий пиріг, яблучний пиріг, сидр, каррі, засолені овочі і навіть попкорн!