- Органіка від МСГ США
- Сертифіковане справедливою торгівлею (TM)
- Органічний продукт, сертифікований
- Cinnamomum Verum
- Чи не опромінено
- кошерний продукт
- Органічний продукт, сертифікований QAI
Про продукт: Cinnamomum Verum, що виростає на Шрі-Ланці, вважається «справжньою корицею» в світі. Палички кориці цього виду часто називають як цейлонський або «м'які», так як вони мають відмітними фізичними характеристиками, вони більш м'які і солодкі на смак, ніж звичайна кориця.
Про обробці: Цейлонські палички кориці збирають з вічнозелених рослин, які виростають до 30-60 дюймів у висоту, мають світло-коричневі тонкі листя, які досягають 7 дюймів в довжину і ніжні біло-жовті квітки влітку. Кора, що складається з тонких довгих волокон флоеми (товщиною менше 30 мм) збирається з дерева цілий рік. Після збору врожаю, кору ферментують протягом 24 годин, перш ніж зовнішній шар кори відпадає, оголивши ніжний внутрішній шар, який легко ріжеться на невеликі палички при невеликому тиску. Цейлонські палички кориці мають пряним, солодким, ніжним смаком і набагато більш приємним ароматом, ніж у звичайній кориці.
Кориця є найпопулярнішою в світі спеції для випічки. Ви дізнаєтеся її знайомий смак і аромат в тістечок, хлібі і печиво, а також в пирогах, вареники, пудинги, пиріжки і морозиві. Вона також поширена як в солоних стравах, наприклад в супах, чатні, кетчупах, соління, сквош, оцет і м'ясних стравах, так і в гарячих напоях, таких як сидр, кава, чай і какао.
Кориця доповнює смак таких фруктів, як абрикоси, вишня, яблука, чорниця і апельсини. А також смак овочів, особливо моркви, шпинату і цибулі - посилюється солодкістю кориці.
Добре поєднується з іншими спеціями (наприклад, гвоздикою, мускатним горіхом, кардамоном, імбиром, запашним або чорним перцем), корицю також можна часто знайти в складі таких пряних сумішей, як спеції для гарбузового, яблучного пирога, для сидру, каррі і навіть для попкорну !