Кориця - це найпопулярніша в світі спеція для випічки. Ви дізнаєтеся її знайомий смак і аромат в тістечок, хлібі, печиво і пирогах, вареники, пудинги і морозиві. Вона також поширена в солоних стравах, наприклад в супах, чатні, кетчупах, соління, стравах з гарбуза, оцет і м'ясних стравах, а також в гарячих напоях, такі як сидр, кава, чай і какао.
Кориця добре поєднується з фруктами, такими як абрикоси, вишня, яблука, чорниця і апельсини. А також з овочами, особливо з морквою, шпинатом і цибулею, посилюючи солодкість кориці.
У поєднанні з іншими спеціями (наприклад, з гвоздикою, мускатним горіхом, кардамоном, імбиром, запашним і чорним перцем), кориця міститься в багатьох пряних сумішах, в тому числі в спеціях для гарбузового, яблучного пирогів, сумішах для приготування сидру, каррі та інших приправ, навіть для попкорну!