Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Органічні цільні кунжутне насіння в оболонці, Frontier Natural Products, 16 унції (453 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-00342
684 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Розсипом
Сертифікати та дієта Кошерний продукт, Органічний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.
  • USDA Organic
  • кошерний
  • Органічні по QAI

Тонкий, горіховий смак цих крихітних, овальні, плоскі насіння часто користуються в країнах Азії і Близького Сходу страви. Спробуйте їх складають в хлібі або печиво тесту, посипають тушковані овочі, і земля з морською сіллю у вигляді таблиці приправи. Запеклі їх для підвищення їх аромату.

Ботанічна назва: Sesamum indicum L., Sesamum indicum

Насіння кунжуту походить з тропічної, трав'янистих, річний indicum кунжуту, член сім'ї Pedaliaceae. Рослина досягає до шести футів у висоту, а листя має крихітні волоски на обох сторонах. Його наперстянка, як квіти пурпурного білими. Насіння, які знаходяться в фруктової капсулі заводу, прийняти 80 до 180 днів для дозрівання, в цей час стручок вискакує відкритим. Стручки потім підвішують і сушать до стиглої seeds-- крихітного, плоскі, овальні і бежевий або вершковий white-- випадати.

Більшість з чотирьох мільйонів фунтів виробництва кожного року перетворюється в масло. Близький Схід і Азія рецепти часто включають насіння кунжуту для смаку і текстури. Інші кулінарні використання насіння кунжуту включають кунжутне олію, тахини (пасту з насіння) поширення, хумус і турецького кондитерського, халву.

Коли справа доходить до тривалості життя, це важко бити кунжут: перед створенням світу, боги пив кунжутне вино, по крайней мере, згідно ассірійської легендою. Одним з перших рослин, які використовуються для його насіння, стародавні єгиптяни зробили борошно з нього; могила малюнок 4000 років тому показує пекар додаючи насіння кунжуту в тісто. Давньогрецькі солдати їли насіння кунжуту, щоб підвищити свою енергію, в той час як римляни зробили харчової схожі на хумус, використовуючи кунжут і кмин. Обидва посипають насіння кунжуту на хліб і землю його в пасту. Брахмани вважаються кунжутним символом удачі і безсмертя. У казці Алі-Бабу в Тисячі і однієї ночі, в чарівної команді «Відкрити кунжут» (посилання на стручок-х вискакують відкритий при дозріванні) відкриває двері в лігво розбійника.

Рекомендації по Застосуванню

Широко користуються в країнах Близького Сходу і азіатської кухні, насіння кунжуту мають горіховий, землистий аромат і taste--, яка посилюється при випалюванні. Насіння часто посипають пироги і хліб. У Сирії і Лівані, вони змішуються з чебрецем і сумах, щоб зробити приправу під назвою затаритися. І в Середземномор'я, тахини паста виготовлена ​​з насіння. Насіння кунжуту також є важливим компонентом в халви (єврейський солодкий). В Індії насіння подрібнюють і використовують для аромату і потовщення в пряних блюдах. У Китаї вони популярні в жаркому руху і масла. Спробуйте насіння кунжуту посипають зерном і тушковані овочі, і розмішати їх в хліб тісто. Gomasio-- смачні приправи, щоб бути посипають страви перед тим serving-- також зроблено з обсмаженими насінням кунжуту. Для того, щоб зробити свій власний, просто подрібнити разом насіння смаженого кунжуту і натуральної морської солі (в будь-якій пропорції на свій смак).

До речі Семена кунжуту є хорошим джерелом кальцію та інших поживних речовин. Ви можете купити насіння цілому, unhulled і лущення. Зберігання: Ці насіння мають високий вміст масла, і, хоча масло є відносно стабільного, поки насіння не пошкоджені, охолодження уповільнює процес окислення і продовжити життя насіння.

Кунжутне насіння Освітлене (індекс сезам)

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору