Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кардамон стручки цільні органік Frontier Natural Products (Cardamom Pods) 453 г

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-02617
3 652 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Кошерний продукт, Органічний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Органіка від МСГ США
  • Чи не опромінено
  • кошерний продукт
  • Органічний продукт, сертифікований QAI

Шанований індійськими, скандинавськими і близькосхідними кухарями, кардамон має солодкий, теплим смаком і екзотичним квітковим ароматом. Його використання охоплює цілий кулінарний спектр - від напоїв і десертів до доповнення до м'яса і каррі.

Ботанічна назва: Elettaria cardamomum (L.) Maton

Рекомендації по Застосуванню

Спробуйте додати кардамон в торт, печиво і пироги, тушковане м'ясо і хліб, а також в м'ясні та овочеві пироги, фруктові салати та десерти (наприклад, печені яблука), глінтвейн, виноградне желе, соління, приправи для ковбаси, супи (особливо в гороховий суп), а також в солодка картопля, морква і кабачки. Індійські кухарі використовують кардамон в м'ясних, овочевих і зернових стравах, напоях і десертах. Це ключовий компонент в оригінальних сумішах для каррі і гарам масала. Цілісні стручки також можна жувати після їжі, щоб очистити подих. Скандинави використовують кардамон в приготуванні пряників, тістечок, солодкого хліба, печива і м'ясного фаршу (шведські фрикадельки). Іспанським, мексиканським і німецьким кухарям також подобається кардамон. (Німецьке пряничное печиво засноване на цьому інгредієнті.)

Плоди, насіння і масло використовуються для ароматизації напоїв, заморожених десертів, хлібобулочних виробів, цукерок, пудингів, м'яса, риби та приправ. Кардамон також додають в заварний крем, російські лікери, арабська і турецька кава і індійський чай.


Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору