Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Порошок винного каменю, Frontier Natural Products, 16 унції (453 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: FRO-02305
860 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Кошерний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Чи не піддавався опроміненню
  • кошерний продукт

Порошок винного каменю (бітартрат калію) або винна кислота - шипуча кислота, побічний продукт виноробства. Цей кислий порошок використовується в кулінарії і для інших господарських цілей, включаючи стабілізування яєчного білка, підвищення його стійкості до нагрівання; запобігання крісталлізірованія цукрового сиропу, зменшення знебарвлення овочів при кип'ятінні.

Винний камінь в природному вигляді міститься в багатьох фруктах, але зазвичай він виходить в процесі виготовлення вина. Під час ферментації винограду, кислий винно-кислий калій кристалізується в винних бочках. Кристали збирають і очищають для отримання білого, кислого, що не має запаху, порошку.

Рекомендації по Застосуванню

Використовуйте в своїх рецептах.

коричне безе

3 яєчні білки
1/2 ч.л. ванілі
1/2 ч. Л. кориці
1/8 ч.л. винного каменю
1/2 чашки цукру
1/8 ч.л.

ягідна суміш

1 упаковка суміші заморожених ягід
1/4 чашки червоного вина
свіжозмелений перець (1 шт.)

Спосіб застосування

Приготуйте меренги заздалегідь: збийте яєчні білки в піну, додайте ваніль, корицю і винний камінь. Збивайте до появи м'яких піків. Потроху додавайте цукор і збивайте до пружності.

Розкладіть на деку, підстеливши пергамент або вощений папір. Надайте форму кіл діаметром 4 дюйма. За допомогою ложки зробіть в центрі кола "колодязь". Готувати 1 1/2 години при температурі 175 градусів. Не відкривати духовку. Вимкнути плиту і залишити меренги всередині ще на 1 1/2 години.

Тим часом, змішайте ягоди, вино і цукор разом, нехай ягоди наситяться соком в холодильнику. Розкладіть ягідну суміш на меренги.

Ідеї кухаря

Ви можете додати трохи сорбета, збиті вершки або заморожений йогурт.


Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору