Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Good Dee's, Суміш для випічки з низьким вмістом вуглеводів, печиво вершкове з пеканом, 8,75 унції (248 г)

Немає в наявності
Артикул: GDD-00186
791 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Печиво
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

Опис

  • Зроблено з мигдального борошна
  • Досі солодкий
  • 2 г чистих вуглеводів на порцію
  • Не містить глютен
  • Без цукру
  • Без сої
  • Без пшениці

Про Good Dee´s ®

Це був справжній шлях! Після того, як у 2012 році у мене народився перший син, я хотів одужати та відмовитися від цукру. Я завжди любив готувати і бути на кухні – за винятком того, що тепер зникли ті цукрові та високовуглеводні частування. Так народилася Good Dee's ®.

Не кожен пекар чи кухар, тож подбав про те, щоб ці суміші було легко приготувати. Я хочу, щоб вони за смаком, запахом та зовнішнім виглядом були якомога ближче до аналогу з більш високим вмістом вуглеводів. Я дійсно сподіваюся, що вам сподобаються мікси, як і мені, ваша мрія оживає.

xoxo Деанна Карін, вона ж Ді, засновник

10 вуглеводів – 1 г харчових волокон – 7 г цукрового спирту = 2 г чистих вуглеводів

Рекомендації щодо застосування

Тобі знадобиться

  • 1 велике яйце
  • 1/2 склянки топленої несолоної або кокосової олії *
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  1. Розігрійте до 350 °F.
  2. Покладіть пергаментний папір на лист.
  3. Вилийте вміст суміші в миску та перемішайте ложкою.
  4. Додайте яйце, а потім масло або олію та ванільний екстракт. Ретельно перемішайте.
  5. Викладіть 1 столову ложку тіста на лист, щоб вийшло приблизно 12 печінок. Розмістіть тісто для печива на відстані 2 дюйми один від одного і притисніть до бажаної товщини.
  6. Випікати 10-15 хвилин|мінути| або до золотистого кольору по краях.
  7. Перед їжею дайте печивам повністю охолонути, інакше вони розваляться.

Зверніть увагу, що всі духовки різні, тому час приготування може бути різним. Будь ласка, стежте за випічкою.

* Безмолочний варіант.

інгредієнти

Бланшована мигдальне борошно, еририт, горіхи пекан, вівсяна клітковина, розпушувач (пірофосфат натрію, бікарбонат натрію, крохмаль тапіоки, моногідрат монокальцію фосфату), сіль, стевія.

Містить : деревні горіхи (мигдаль, горіхи пекан).

Інформація про алергію : Суміш виробляється на спеціалізованому підприємстві без глютену, де також обробляються соя, молоко, горіхи та яйця.

Інформація про добавки
Розмір порції: 1/12 суміші (21 г)
Порцій в упаковці: 12
Змішування %Денна норма*
Готовий %Денна норма*
Калорій 80
130
Усього жирів 7 г 9% 13 г 17%
Насичений жир 0,5 г 3% 4 г 20%
Транс-жири 0 г
0 г
Холестерин 0 мг 0% 30 мг 10%
Натрій 35 мг 2% 45 мг 2%
Усього вуглеводів. 10 г 4% 10 г 4%
Дієтична клітковина 1 г 4% 1 г 4%
Цукру 0 г
1 г
Увімк. Доданий цукор 0 г
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати