- Покращене біоперіном поглинанням
- Забезпечення комфорту, рухливості і гнучкості
- Масла Омега-3, екстракт куркуми і протеолітичні ферменти
- Масла Омега-3
- Щоденні незамінні жирні кислоти
- Біологічно-активна добавка
Inflamma-Less - Природа пропонує нам свій підхід до забезпечення комфорту, рухливості і гнучкості. Рослинні екстракти, протеолітичні ферменти і націлені поживні речовини спеціально об'єднані в цьому продукті, щоб створити ефективну формулу, яка підтримує природну запальну реакцію організму.
- Аюрведичні трави: Традиційні індійські рослинні компоненти сприяють здорової реакції тканин на фізичні навантаження і можуть позбавити організм від дискомфорту, викликаного напруженою фізичною активністю.
- Протеолітичні ферменти: Протеолітичні ферменти є білковими ензимами. При прийомі цих ферментів під час їжі, вони можуть допомогти розпаду харчових речовин. Але при їх використанні в проміжках між прийомами їжі (або натщесерце), ці ферменти можуть надавати благотворний вплив на реакцію тканин на стрес, перенапруження, викликане фізичною діяльністю і тренуваннями.
- Націлені поживні речовини: Вітаміни, мінерали й біофлавоноїди допомагають захистити клітини і підтримують природне формування тканин організмом. Це передове поєднання інгредієнтів також включає жирні кислоти Омега-3 з риб'ячого жиру.
Inflamma-Less можна використовувати щодня для підтримки здоров'я або в міру необхідності, щоб підтримати природну запальну реакцію організму.
У чому наша відмінність:
Гелеві капсули - Живильні речовини в цих зручних для ковтання гелевих капсулах вивільняються швидко. Інші форми доставки поживних речовин можуть містити сполучні агенти і наповнювачі, які можуть викликати розлад шлунка і не становитиме жодної поживної цінності. Вдосконалені гелеві капсули забезпечують оптимальну систему доставки.
Гарантія якості-Компанія Irwin Naturals прагне забезпечити високу якість продуктів для вашого здоров'я. Ми використовуємо тестування на відповідність для забезпечення чистоти та ефективності.
Запатентований Біоперін- Біоперін підвищує біодоступність, поглинання і ефективність багатьох поживних речовин.