- беззастережне якість
- Полба - оригінальна природна пшениця
- Вироблено італійськими пекарями-ремісниками
- Єдиний вид пшениці, що не має гібридів - 3 г протеїну на порцію
- Менш солодке печиво з більш виразним смаком
- веганські продукт
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Інгредієнти сертифіковані за програмою Fair Trade
- Пальмова олія відповідно до стандартів Palm Done Right
- Органічне походження продукту підтверджено Міжнародним комітетом по гарантії якості (QAI)
Ми дбаємо про наше печиво і стежимо за кожним його інгредієнтом!
Вироблене невеликими партіями руками люблять свою справу італійських пекарів, наше печиво має легкий солодкуватий присмак і прекрасний, але не надто виразний смак. Що дійсно виділяє це печиво на тлі інших, так це використання полби, оригінального і найдавнішого виду пшениці.
Вироблене соціально та екологічно відповідальними методами пальмова олія допомагає зберігати лісові масиви і біорізноманіття.
Отримана з доісторіческіx відкладень, що утворилися при відступі океану, ця сіль є продуктом сотень років природного випаровування морських вод.
Застосування полби надає цьому печінкою унікальність, не кажучи вже про прекрасний смак і високий вміст протеїну.
Оригінальний вигляд пшениці, жито, є зерновим продуктом, який можна вживати в їжу без побоювань, тому що воно зберегло ту ж чистоту, якою вона володіла 12000 років тому.
Ми напряму співпрацюємо з невеликими фермами і намагаємося зберегти і підвищити чистоту цього древнього виду пшениці. Ми стежимо за якістю сировини від початку і до кінця процесу виробництва.