Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Палео-мікс для випічки хліба, Julian Bakery, 304 г (10,7 унції)

Немає в наявності
Артикул: JUB-00326
971 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Без глютену, Беззерновий, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • 3 г протеїну | 3 г вуглеводів | 80 калорій в одній порції
  • Не містить глютену
  • Без зернових продуктів
  • Не містить ГМО
  • Зробіть одну 8 "X 4" буханку
  • Палеопродукт

Рекомендації по Застосуванню

Що вам потрібно: 1 чашка і 2 столових ложки води, 4 ½ столових ложки яблучного оцту, 1 чашка свіжих яєчних білків, 1 чайна ложка морської солі, (опціонально)

Приготування: розігрійте духовку до 400ºF (205ºC) Постеліть 8 "x 4" в прямокутну форму для випічки пергамент.

Змішайте: У великій мисці, збийте яєчні жовтки до піків. Відкладіть. Помістіть вміст пакета в іншу велику миску. За необхідності додайте сіль і збийте вінчиком для змішування. Додайте воду, перемішайте лопаткою. Обережно додайте 1/3 збитих яєчних білків. Коли суміш стане однорідною, додайте ще 1/3 білків. Повторіть додавання білків. Коли суміш стане однорідною, додайте яблучний оцет і розмішайте до однорідності. Викладіть тісто на пергамент, сформуйте так, щоб воно було сконцентровано в центрі.

Випікання: Помістіть в розігріту духовку і випікайте протягом 50 хвилин. Покрийте алюмінієвою фольгою (для запобігання підгоряння), і запікайте ще 20 хвилин. Дайте хлібу охолонути в духовці.

інші Інгредієнти

Мигдальний борошно, крохмаль тапиоки, ціла лушпиння подорожника, органічна кокосова борошно, бікарбонат калію, солодкий картопляний порошок, вершки з тартара (бітартрат калію).

Містить: Кокос, горіхи.

Зроблено на об'єкті, який обробляє сою, яйця, горіхи і арахіс.

Виробляється в установці, яка обробляє сою, яйця, горіхи і арахіс.


склад
Розмір порції: 0,6 ox (19 г)
Порцій в контейнері: 16
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 80
жирні калорії 50
всього жирів 6 г 9%
насичений жир 0,5 г 3%
Транс-жир 0 г 0%
холестерин 0 мг 0%
натрій 5 мг 0%
всього вуглеводів 7 г 2%
дієтичне волокно 4 г 14%
Sugars 1 г
білка 3 г 6%
Вітамін А 0%
Вітамін С 0%
кальцій 2%
Залізо 2%
* Відсоток денної норми (DV) засновані на дієті в 2000 калорій.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору