Що вам потрібно: 1 чашка і 2 столових ложки води, 4 ½ столових ложки яблучного оцту, 1 чашка свіжих яєчних білків, 1 чайна ложка морської солі, (опціонально)
Приготування: розігрійте духовку до 400ºF (205ºC) Постеліть 8 "x 4" в прямокутну форму для випічки пергамент.
Змішайте: У великій мисці, збийте яєчні жовтки до піків. Відкладіть. Помістіть вміст пакета в іншу велику миску. За необхідності додайте сіль і збийте вінчиком для змішування. Додайте воду, перемішайте лопаткою. Обережно додайте 1/3 збитих яєчних білків. Коли суміш стане однорідною, додайте ще 1/3 білків. Повторіть додавання білків. Коли суміш стане однорідною, додайте яблучний оцет і розмішайте до однорідності. Викладіть тісто на пергамент, сформуйте так, щоб воно було сконцентровано в центрі.
Випікання: Помістіть в розігріту духовку і випікайте протягом 50 хвилин. Покрийте алюмінієвою фольгою (для запобігання підгоряння), і запікайте ще 20 хвилин. Дайте хлібу охолонути в духовці.