Вам знадобиться
4 великі яйця.
6 столових ложок вершкового масла (3\4 палички), 1\2 чайних ложки розтопленого яблучного оцту.
1. Розігрійте духовку до 350 F та змастіть або вирівняйте форму для кексів. З тіста вийде 9 кексів.
2. Збити суміш для кексів, яйця та олію в мисці до однорідної маси.
3. Дайте постояти тесту 30 секунд, потім додайте яблучний оцет.
4. Поступово розподіліть тісто в підготовленій формі для кексів.
5. Випікати, поки не підрум'яниться (15-20 хвилин).
6. Дайте повністю охолонути в каструлі.
Без молока? Замість вершкового масла використовуйте 6 столових ложок розтопленої кокосової олії або будь-якої рослинної олії.
Якщо вийняти мафіни з духовки, вони стануть м'якими. Це нормально. Вони стануть твердими, коли охолонуть.
Розколіть гарячі кекси і полийте вершковим маслом, щоб вийшов ідеальний сніданок.
Для бананово-карамельного торта випікайте на квадратній або круглій сковороді діаметром 8 дюймів протягом 25-30 хвилин або до тих пір, поки центр не стане твердим.
Зберігати суміш у прохолодному сухому місці. Охолодіть або заморозьте кекси.