10-хвилинний рецепт
Корейський стейк барбекю
Обсмажений стейк у солодко-гострому соусі Булгоги, приготований з кокосовими амінокислотами, часником та підсмаженим насінням кунжуту.
Що вам знадобиться
1-1,5 фунта стейку
1 столова ложка рослинної олії
Велика каструля
Також відмінно поєднується з куркою, свининою чи морепродуктами!
Готуй!
1. Приправити – Посипати стейк сіллю та перцем.
2. Соті. Розігрійте сковороду! СЕРЕДНІЙ-ВИСОКИЙ (2 хв.). Додайте олію. Готуйте стейк по 2-4 хв із кожного боку.
3. Встановіть низьке нагрівання. Додайте соус у сковороду. Гасити стейк у соусі 1 хв.
Не використовуйте мікрохвильову піч.
Добре струсіть. охолодити після відкриття.