Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Суміш для приготування хліба та основи для піци без глютена King Arthur Flour (Bread + Pizza Mix Gluten Free) 517 г

Немає в наявності
Артикул: KNG-07500
717 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Без глютену, Безмолочний, Кошерний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Печемо із задоволенням з 1970 року
  • легко готувати
  • Для приготування однієї буханки або двох коржів
  • Додатково містить: Залізо - Кальцій - Вітамін B
  • безмолочні продукт
  • Не містить ГМО
  • Відсутність глютену сертифіковане
  • кошерний продукт
  • Сертифікат B Corporation
  • Кооператив, на 100% керований працівниками. 100% гарантія якості.

Упаковка містить 1 пакетик із сумішшю для приготування хліба і 1 пакетик з дріжджами.

Рекомендації по Застосуванню

Наш безглютеновий хліб залишається свіжим довше хліба інших виробників. Зберігати в герметичній упаковці і вжити протягом 3 днів, або помістити в морозилку.

Рецепт приготування безглютенового хліба

Вам буде потрібно:

  • 4 столових ложки вершкового масла, топленого масла або рослинного масла
  • 1 3/4 чашки теплого молока (35ºС)
  • 3 великих яйця кімнатної температури

Для безмолочной версії: Використовуйте 1/4 чашки соняшникової олії і 1 1/2 чашки теплої води.

  1. Для змішування масла, молока і яєць скористайтеся електричним міксером. Додайте 1 чашку суміші і дріжджі. Додайте решту суміші. Після кожного додавання суміші проводите по дну чаші і збивайте тісто на помірно високій швидкості протягом 30 секунд. Після того як вся суміш буде додана, збивайте тісто на помірно високій швидкості протягом 2 хвилин.
  2. Закрийте харчовою плівкою і дайте тісту піднятися протягом 30 хвилин.
  3. Перемішайте, щоб видалити зайве повітря. Викладіть тісто на злегка змащену маслом форму для випічки розміром 22 х 12 см, залишивши по центру опуклість, як у традиційного хліба. Вологими пальцями акуратно протріть і вирівняйте поверхню. Розігрійте духовку до температури 175ºС.
  4. Накрийте змащеній маслом харчовою плівкою, залишивши місце для розширення тесту. Дайте тесту піднятися, поки вершина буханки не підніматиметься над краями форми для випічки на 2,5 см. Зачекайте 20-40 хвилин в залежності від кімнатної температури. Акуратно видаліть харчову плівку.
  5. Запікайте до утворення золотистої коричневої скоринки, поки температура в центрі не досягне 93-98ºС за показаннями швидкодіючого термометра (50 -60 хвилин). Вийміть з духовки і дайте хлібу охолонути.

Рецепт приготування безглютенового коржа для піци

  • 1 1/4 чашки теплої води (35ºС)
  • 4 столові ложки рослинної або оливкової олії, плюс додаткова кількість для листів
  • 3 великих яца кімнатної температури

2 піци (12-16 шматочків)

  1. Використовуйте електричний міксер для змішування води, масла і яєць. Додайте 1 чашку суміші і дріжджі. Додайте решту суміші. Після кожного додавання суміші проводите по дну чаші і збивайте тісто на помірно високій швидкості протягом 30 секунд. Після того як вся суміш буде додана, збивайте тісто на помірно високій швидкості протягом 2 хвилин.
  2. Закрийте харчовою плівкою і дайте тісту піднятися протягом 30 хвилин.
  3. Перемішайте, щоб видалити зайве повітря. Розігрійте духовку до температури 200ºС.
  4. Змастіть листи для випічки або піци маслом. Викладіть по половині тесту на кожен лист; воно повинно бути дуже м'яким і липким. Обприскати поверхню тесту маслом і надайте кожній половині тесту форму кола або овалу розміром 30-35 см. Дайте тесту піднятися протягом 30 хвилин.
  5. Запікайте, поки центральна частина не осяде, а краю не почнуть купувати коричневий колір, 8-12 хвилин в залежності від товщини тесту. Витягніть усі деко з духовки і накрийте за бажанням. Запікайте додатково 6-10 хвилин, поки дно коржа не стане коричневим, а верхня частина не пропечеться.

інші Інгредієнти

Хлібна суміш: спеціальна борошняна суміш (рисове борошно, крохмаль тапиоки), крохмаль тапиоки, картопляний крохмаль, цукрова тростина, емульгатор (моно- і дигліцериди), сіль, ксантанова камедь, вітамінна і мінеральна суміш (карбонат кальцію, ніацинамід (вітамін B3) відновлений залізо, гідрохлорид тіаміну (вітамін B1), рибофлавін (вітамін B2), ферменти. Сухі дріжджі: дріжджі, сорбітанмоностеарат, аскорбінова кислота.

Виробляється в сертифікованому GFCO Безглютенові обладнанні.

Всі інгредієнти в цьому міксі не є gmo з джерела.

попередження

Не вживати в сирому вигляді, а також у вигляді тесту.

склад
Розмір порції: близько 3 ст. суміш (32 г)
Порцій в контейнері: 16
Кількість на порцію змішування підготовлений
калорії 110 160
Калорії від жиру 5 45
% Від добової потреби **
всього жирів 1 г * 1% 7%
насичений жир 0 г 0% 12%
Транс-жир 0 г
холестерин 0 мг 0% 15%
натрій 190 мг 8% 10%
всього вуглеводів 25 г 8% 9%
дієтичне волокно 1 г 3% 3%
Sugars 2 г
білка 1 г
Вітамін А 0% 4%
Вітамін С 2% 2%
кальцій 6% 10%
Залізо 8% 10%
тіамін 15% 15%
рибофлавін 8% 15%
ніацин 8% 8%
* Кількість в суміші. Підготовлено вносить додатково 50 калорій (40 калорій з жиру), 4 г жиру (2,5 г насиченого жиру), 45 мг холестерину, 50 мг натрію, 1 г Всього вуглеводів (1 г цукру), 2 г білка.
** Відсоток денних значень заснований на дієті в 2000 калорій. Ваші щоденні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях:
калорії: 2000 2500
всього жирів Менше ніж 65 г 80 г
насичений жир Менше ніж 20 г 25 г
холестерин Менше ніж 300 мг 300 мг
натрій Менше ніж 2400 мг 2400 мг
всього вуглеводів 300 г 375 г
дієтичне волокно 25 г 30 г
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору